divendres, 6 de juny del 2008

De malament en pitjor

Zapatero va mentir al votant catalanista i al votant d'esquerres. Almenys el va decebre i molt.

La última aportació és pujar la llum a preus desorbitats. El pitjor del tema és que la crítica ve de la classe mitjana que exposa que "perquè hem de pagar la llum de la classe baixa? amb arguments com l'Estat paga molts diners a immigrants que després treballen en l'economia submergida i reben doble sou". Ho sigui que ajuda a la idea que els impostos i l'Estat és dolent. Els neo liberals estaran contents, la seva hegemonia de valors s'està consolidant. I a més, gràcies a l'antiga Esquerra moderada. Després de que els empresaris es fessin la fotografia amb Zapatero abans de les eleccions, dubto que siguin quelcom d'esquerres o social demòcrates.

Per sort, no es farà el transvasament de l'Ebre que havia de fer una constructora relacionada amb una caixa que és la que finança el PSC.

Tot i això, tot i que Berlusconi s'ha tirat enrere, la UE ha aprovat una llei de la vergonya. El meu sindicat ha criticat ja juntament amb altres organitzacions socials aquesta llei en contra dels immigrants il·legals: www.aep.cat

Ni comunistes, ni negres, ni sense papers, ni pobres, etc.

La feixistització italiana.

Com ja vaig dir fa temps en el mateix bloc: Europa va en direcció a una Europa unida comercialment. Però amb enfortiment de les fronteres, proteccionista i en contra de la immigració. Efectes de la crisis econòmica. Una part ja la tenim. R.U. ara no vol saber res de Bolonya en algunes carreres (ja ho vaig dir també), vol protegir la seva carrera de Dret.