dilluns, 29 de juny del 2009

Per vacances no l'actualitzaré: Bon estiu!

Mentrestant l'últim butlletí de facultat ens exposa el treball del Nou deganat per continuar desenvolupant el seu pla de comunicació per a la facultat de cara a l'exterior i per dinamitzar-a internament; així com per crear més vincles interns entre tota la comunitat universitària de la facultat. Alguns ja comencen vacances o es preparen per marxar d'ERASMUS o Sèneca, o estan ja buscant feina per l'estiu. D'altres tindrem feina amb dos projectes, un d'EPA, un a Manresa, la meva ciutat, que m'estimo molt:

http://epauab.wordpress.com
http://amanresapublica.blogspot.com

Informar també que aquest bloc, com el bloc general sobre polítiques educatives i el Procés de Bolonya, no s'actualitzarà durant les vacances.

Us deixo amb el que més m'ha agradat de l'últim butlletí:

EL PERFIL

Quin consell donaries als futurs politòlegs i sociòlegs de la Facultat?
Cal conèixer i estar al dia sobre l'existència de beques que poden oferir oportunitats a persones amb ganes d'iniciar la seva etapa professional amb garanties i una certa estabilitat econòmica.

BON ESTIU

Amb el sisè butlletí corresponent a la darrera setmana de juny i primera de juliol, ens acomiadem fins a mitjan setembre del curs vinent. El Butlletí de la Facultat, juntament amb la renovació de la web, han estat les primeres eines al servei d'una política de comunicació interna més eficaç. En aquest butlletí ja s'anuncia el nou directori de graduats així com la continuïtat de la web de la xarxa d'exalumnes. I en el mateix sentit, estem preparant l'acte de graduació, i seguiran noves iniciatives fins a completar allò que ha d'esdevenir l'expressió d'un veritable Pla de Comunicació per a la Facultat. Tot, posat al servei d'una comunitat docent més cohesionada i forta i d'una més gran projecció de la Facultat cap a l'exterior.

En totes aquestes iniciatives ens hem sentit molt ben acompanyats i ens hi heu ajudat de manera efectiva. Us demanem que ens seguiu donant consells, fent crítiques i aportant tota la informació que cregueu convenient.

I que, una vegada acabada la feina, que encara ens en queda, tingueu un bon estiu. El curs vinent necessitarà totes les forces acumulades, i més.

Salvador Cardús, Degà

L'ACTE PÚBLIC DE GRADUACIÓ



L'equip de deganat va anunciar a la darrera Junta que està preparant la celebració d'un acte públic de graduació del curs 2008/09 pel mes d'octubre vinent. Se celebrarà un dissabte al matí per facilitar la presència de les famílies dels graduats, i també s'hi farà un reconeixement als qui han obtingut el Premi Extraordinari de Llicenciatura, als nous doctors i als qui han seguit estudis de Màster.