dijous, 26 de febrer del 2009

Properes eleccions a representants d'estudiants

En la presentació del Nou deganat de dimecres, es va exposar des del deganat una nova data per a les eleccions a representants d'estudiants a la Junta de Facultat. Seran abans de Setmana Santa. Ho sigui, d'aquí res.

dimecres, 25 de febrer del 2009

Més de 40 persones escoltant la presentació oficial del Nou deganat


[Fotogragia: grup del facebook]

Més de 40 persones, incloent estudiants i professors, a part dels membres del Nou deganat; han estat presents aquest matí a la presentació oficial del Nou deganat i el seu pla estratègic.

Mentrestant un grup de joves feien un vídeo de presentació de la facultat, anaven entrant els assistents del matí. Era una intervenció per a cada membre de l'equip: breu i curt, per tal de saber el nom i entendre els objectius a llarg termini (ideals de futur).

No m'ha agradat alguna referència a la competitivitat, etc.; però sembla que tinguin iniciativa en fer coses, i això avui dia ja és una alegria.

dimarts, 24 de febrer del 2009

Salvador Cardús, nou degà de la facultat, entrevistat

La entrevista al Nou degà.

Demà dimecres, facultat plena d'actes

Demà hi ha tres actes organitzats a la facultat:
  • Reunió de la PEF (12:15H)
  • Assemblea de facultat ordinària especial per parlar sobre les properes mobilitzacions (12:15h)
  • Presentació del Nou Equip Deganal (12:30h; i pels de tarda: 14:30h)
Menys la reunió de la PEF; la resta d'actes s'han fet públics a través de cartells per tota la facultat. La Assemblea exposa que és "ara o mai" acabar amb Bolonya i que en la pròxima assemblea avisen que es debatran les pròximes mobilitzacions.

Com sabia que el meu grup classe potser no es llegiria els cartells dels passadissos els ho he escrit a la pissarra. Alguns m'han demanat que si pensaven fer noves ocupacions. Jo els hi he dit que d'això també es parla, però que és demà quan segons els cartells de la assemblea d'estudiants; es debatran les noves accions. També he informat de la vaga de fam d'un company del SEPC, i l'he valorat positivament en un "corrillo", tot i que el sisè dia serà el dia en el que ja iniciaré la meva crítica (si cal) per la poca humanitat dels companys del seu sindicat si el deixen continuar. M'han demanat el posicionament de l'AEP. Els he dit que de moment, no es posiciona.

diumenge, 22 de febrer del 2009

Les fotos de la xerrada de JNC-UAB a la facultat

En la portada del web de les JNC surt la notícia de la xerrada del president de la JNC juntament amb el cap del GAU de la JNC a la UAB en la qual uns amics del David Heredia hi varem ser presents per donar-li suport en el seu nou projecte.

El President de la JNC, Gerard Figueras, ha expressat el malestar de per la inacció del Govern de la Generalitat de Catalunya en l’actual context de crisi econòmica i de negociació del finançament. En el marc d’una xerrada a la Universitat Autònoma de Barcelona, Figueras ha analitzat la situació universitària, política i econòmica actual amb una vintena d’estudiants.

“Les greus dificultats en què ens trobem els joves catalans en aquests moments es podrien pal•liar amb un bon sistema de finançament”, ha assenyalat el màxim dirigent de la JNC. Figueras també ha lamentat el fet “de tenir un govern i un president supeditats a les directrius del PSOE”. “No es pot entendre que portem sis mesos d’incompliment i el president Montilla amagui el cap sota l’ala”, ha destacat el President de la JNC.

La xerrada també ha servit per explicar la posició de JNC sobre el procés de Bolonya. En aquest sentit, l’organització dóna suport a l’Espai Europeu d’Educació Superior, tot i que la seva implantació s’ha fet sense els recursos humans, tècnics i econòmics necessaris."