diumenge, 11 de gener del 2009

Quan parlo de Gaza no sóc marxista, sóc pacifista

En resum però, que res justifica la acció.
I Rahola estigmatitza a tots els que critiquem les accions d'Israel (sembla com si no poguéssim criticar per res a Israel sota l'insult d'incultes o comunistes), com la organització sionista que li va donar el premi. Que no sóc antisemita, carai! Que vaig conèixer a una israeliana i em va caure molt bé, i no la vaig estigmatitzar pas!

Que vull que s'aturin els atacs.
Que així no s'atura el terrorisme islàmic. Cal conèixer-lo de fons per saber que matant els líders, no mor l'islamisme fonamentalista.

Que el Govern d'Israel ha de ser part de la solució. Que Hamàs no canviarà però si s'aconsegueix un Estat, el Govern d'aquell estat palestí (sigui el que sigui) voldrà tenir el control (recordem la guerra entre palestins?) i potser acabarà amb Hamàs.

I unes preguntes als que només critiquen Hamàs: Considereu la existència del terrorisme d'estat? Com és que tots els que defenseu Israel i la seva violació de drets humans critiqueu el comunisme, Chávez, la ONU (quan us interessa, quan no, no), etc. sota també uns apriorismes ideològics? etc. etc.

A part, de que molts considereu Venezuela una dictadura. Que te tela la afirmació. Quin riure.

#16.- Ep!

Joan Gil Oliveras|11-01-2009 17:55

Hamàs és un terrorista islàmic finançat per moltes organitzacions.

Intifada és genocidi.