dissabte, 17 d’octubre del 2009

Dimecres 28, aula 2, a les 12h: Taller debat

Els membres d'EPA estem fent molta feina per organitzar aquest taller debat:

Al final, tampoc es durà a terme aquesta setmana (tot i la notícia publicada al butlletí a l'agenda); sinó la setmana que ve, dia 28.

- > Notícia publicada per mi al patatabrava.com: FESTA MAJOR, GRAUS, DEMOCRÀCIA UNIV. ... i XERRADA DIMECRES 28 A FACULTAT POLÍTIQUES UAB (també està anunciat al web d'EPA, al facebook al meu perfil i com a esdeveniment).

Articles de l'AVUI+ d'opinions interessants:

Altres articles interessants: Encara hi ha alguna oposició al Pla de Bolonya

dijous, 15 d’octubre del 2009

Quina setmana!

Em veten d'una comissió per muntar la Festa Major, representant la postura de l'EPA. La rectora fa i desfà. 7 treballadors acomiadats d'OCÉ. Molta feina estudiantil. Alguns commemoren els 40 anys de la UAB. Quina setmana!

dimecres, 14 d’octubre del 2009

Dues estudiants del nostre grup classe surten al web de Gestió Acadèmica de la facultat


Són la Ainara Tudanca i la Lorena Vidal.

Primera prova no superada: Nous membres a EPA

Som 14 d'octubre. EPA manté les seves assemblees cada dimecres des de l'inici de curs, però en canvi, no han augmentat els seus membres (ni més actius, ni més passius). Des del projecte "altres" de l'organització estudiantil que lidero jo mateix i que s'encarrega de la difusió, actualització de l'informació universitària, nova militància, formació, ...; avui he exposat que la xerrada ha estat un fracàs. Només haver dut un estudiant (no membre actiu) "de públic" per fer un taller debat no és cap èxit, ni s'assoleix cap objectiu perquè és un amic personal el qual no participarà activament en les pròximes assemblees de l'organització d'estudiants de facultat a la qual pertanyo. Per tant, no anem bé; caldrà posar-hi més empenta, més ganes i originalitat.
D'altres com la PEF, des d'inici de curs que no fan res com a tal; lo qual encara és pitjor. O l'Assemblea (SEPC), que tampoc és que hagi fet gaires assemblees/reunions des de l'inici de curs (diria que n'hem fet més nosaltres).
El que els hi passi a la resta d'organitzacions d'estudiants de facultat, però, no ens hauria de preocupar, ni és cap excusa.