dimecres, 14 d’octubre del 2009

Primera prova no superada: Nous membres a EPA

Som 14 d'octubre. EPA manté les seves assemblees cada dimecres des de l'inici de curs, però en canvi, no han augmentat els seus membres (ni més actius, ni més passius). Des del projecte "altres" de l'organització estudiantil que lidero jo mateix i que s'encarrega de la difusió, actualització de l'informació universitària, nova militància, formació, ...; avui he exposat que la xerrada ha estat un fracàs. Només haver dut un estudiant (no membre actiu) "de públic" per fer un taller debat no és cap èxit, ni s'assoleix cap objectiu perquè és un amic personal el qual no participarà activament en les pròximes assemblees de l'organització d'estudiants de facultat a la qual pertanyo. Per tant, no anem bé; caldrà posar-hi més empenta, més ganes i originalitat.
D'altres com la PEF, des d'inici de curs que no fan res com a tal; lo qual encara és pitjor. O l'Assemblea (SEPC), que tampoc és que hagi fet gaires assemblees/reunions des de l'inici de curs (diria que n'hem fet més nosaltres).
El que els hi passi a la resta d'organitzacions d'estudiants de facultat, però, no ens hauria de preocupar, ni és cap excusa.