dissabte, 27 de juny del 2009

L'Andreu de la PEF i de l'AJEC i un professor de SHP II



dijous, 25 de juny del 2009

Salvador Cardús conversant amb RCat

Conversa amb Salvador Cardús i Ros

Per acabar el curs amb calma

Mentrestant uns es preocupen pels problemes dels estudiants i les seves inquietuds i tenen un punt de vista garantista del sector públic:

"Claveria ha explicat que Raül Romeva va fer seu el compromís de JEV de “implementar una moratòria en l’aplicació de l’EEES fins que les universitats no disposin dels recursos necessaris” perquè “fins que no puguem garantir que la Universitat no es mercantilitza i que els i les joves de les classes populars no quedin exclosos per motius econòmics”."

D'altres; es limiten a criticar els que amb arguments -més o menys vàlids- posen en el debat públic. Home!



La diferència és que uns saben que la crítica sempre és positiva, i d'altres, que cal fer pedagogia perquè aquesta no existeixi.

El professor Joan Botella a l'Àgora del canal 33 sobre una llei electoral catalana

dimecres, 24 de juny del 2009

Fe d'errates

Demano disculpes perquè en el post que precedeix aquest sobre una campanya informativa i reivindicativa sobre la eliminació d'una assignatura en el nou grau de Sociologia que es diu "identitats nacionals" vaig exposar que ho havia organitzat l'Assemblea. De fet, el format i l'estil, eren força semblants als de l'Assemblea i tot i que no estava firmat a l'Assemblea algun cop alguns estudiants fan accions "autònomament" i "unilateralment"; i no m'hagués estranyat que fossin ells mateixos. Per tant, vaig pensar que si no érem nosaltres (jo formo part d'EPA), ni de la PEF; havia de ser l'Assemblea. Però m'ha sorprès. És un grup d'estudiants independents; algunes de les quals no se senten representades per l'Assemblea de facultat.
Doncs; des d'aquí demano disculpes per l'error. Un altre cop m'informaré (com faig quasi sempre) i no donaré res per descomptat.