divendres, 25 de setembre del 2009

Un digne representat d'estudiants: Cristòfol Torra i Duran

Això és el que avui els he escrit en un missatge intern a tots els membres actius d'Estudiants per una Política Activa (EPA). No acostumo a fer aquest tipus d'escrits, i menys en el correu intern d'EPA ja que serveix per una altre cosa; però he considerat que era una bona ocasió per retre un humil homenatge a un digne ex-representant d'estudiants de la Junta de facultat.
Missatge enviat el 25 / 07 / 2009 davant l'inici d'estada de Sèneca a Granada de Cristòfol Torra, ex-juntari i bon amic personal.
MENCIÓ AL TÒFUL

Potser alguns de vosaltres no el coneixereu però crec que cal fer una menció (un petit esment) a la seva persona, en especial, a la seva activitat a la facultat que és el que ens pertoca a nosaltres. Ell va formar part de la PEF, però pot ser un referent per tots nosaltres com a representant d'estudiants. Persona que buscava el consens, que distinguia amistat de política estudiantil, que creava ponts de diàleg entre associacions, que coneixia a tothom a la facultat, que s'avenia amb tothom, que anteposava el futur de la PEF al seu càrrec o a tenir el seu nom a unes llistes electorals, etc. Un gran exemple. Amb això no vull desmerèixer ningú de la nostra organització ni que ningú es cregui que parlo amb indirectes; perquè crec que en general tots nosaltres entrem dintre d'aquest perfil. Ja que... "som els millors". No obstant això, no està de menys esmentar l'activitat estudiantil de certs estudiants, encara que siguin d'una organització que no és la nostra. I recordant-vos que estic molt content de formar part d'aquesta gran família que és l'EPA.
Va ser representant d'estudiants a la nostra Junta de facultat, el curs passat per part de la PEF. Aquest curs fa una estada de Sèneca a Granada. Des d'aquí, bon amic, bona sort!