dissabte, 7 de febrer del 2009

Primeres reaccions davant el bloc del Nou Deganat

  1. Enhorabona!
    Començar el nou equip amb un blog em sembla una forma molt innovadora! Espero que pogueu aconseguir els punts d’acció que proposeu al vostre programa. Als que ja no sóm alumnes, ens agradarà veure aquests avenços tan esperats…
    Ànims!
    Sonia

  2. Oriol (6 Febrer, 2009)

    interessant la proposta de simplificar els tràmits acadèmics. S’han de posar moltes més facilitats als estudiants que vulguin marxar fora (ja sigui d’Erasmus, Sèneca, Intercanvi o Màsters). És un dels aspectes on més s’ha de millorar.

Felicitats David!

Això és una felicitació a un gran amic com ho és el David Heredia. Tot i les nostres grans diferències polítiques jo també estic content que t'hagin fet cap del GAU (Grup d'Acció Universitària) de la JNC a la UAB. Com bé vas exposar a la reunió, en el que vas ser escollit per unanimitat, ara cal engrandir la organització. Molta sort.

Això és una recompensa per la feina ben feta a la PEF. Ja saps que jo crec en el destí i aquestes coses. Encara me'n recordo que vaig ser jo qui us va dur a les assembles, qui us va motivar amb el tema universitari i estudiantil. Però les diferències polítiques van fer que en les eleccions a Junta de Facultat competíssim. I sap que et dic company? Malament rai si no fos així. No s'ha de barrejar política i amistat. N'hi ha que no ho saben diferenciar per la seva ment tancada i totalitària.
Ja saps de qui parlo.

Doncs això, nou coordinador de la PEF i cap de la JNC a la UAB: Molta sort amb les teves noves responsabilitats!

dimecres, 4 de febrer del 2009

Un vídeo divertit sobre la facultat

<a href="http://www.grapheine.com">Grapheine : Agence de communication collectif de graphiste création de site web Paris Lyon</a><noembed> </object>