dissabte, 26 de setembre del 2009

Post de l'altre bloc sobre l'activitat d'EPA en relació al gènere

"Bona reflexió universitària sobre gènere a la UAB"
La participació de les dones als òrgans de govern
Gerard Sentís (JEV-UAB, Junts, Rebotiga Informativa) reflexiona sobre les desigualtats de gènere a les universitats públiques catalanes, en especial atenció a la nostra. I ho fa a partir de l'Observatori de l'Igualtat de la UAB. Tot i que ja en tenia constància, he constatat que és interessant fer-ne més i millor difusió.
Des dels juntaris de l'EPA, a la nostra facultat estem promovent la creació juntament amb la delegada d'Igualtat a la facultat, en crear una comissió contra tot tipus de discriminacions. També en el cas dels discapacitats, ja que EPA i ADUAB mantenen una relació associativa d'amistat. Espero que serveixi d'alguna cosa.

divendres, 25 de setembre del 2009

Un digne representat d'estudiants: Cristòfol Torra i Duran

Això és el que avui els he escrit en un missatge intern a tots els membres actius d'Estudiants per una Política Activa (EPA). No acostumo a fer aquest tipus d'escrits, i menys en el correu intern d'EPA ja que serveix per una altre cosa; però he considerat que era una bona ocasió per retre un humil homenatge a un digne ex-representant d'estudiants de la Junta de facultat.
Missatge enviat el 25 / 07 / 2009 davant l'inici d'estada de Sèneca a Granada de Cristòfol Torra, ex-juntari i bon amic personal.
MENCIÓ AL TÒFUL

Potser alguns de vosaltres no el coneixereu però crec que cal fer una menció (un petit esment) a la seva persona, en especial, a la seva activitat a la facultat que és el que ens pertoca a nosaltres. Ell va formar part de la PEF, però pot ser un referent per tots nosaltres com a representant d'estudiants. Persona que buscava el consens, que distinguia amistat de política estudiantil, que creava ponts de diàleg entre associacions, que coneixia a tothom a la facultat, que s'avenia amb tothom, que anteposava el futur de la PEF al seu càrrec o a tenir el seu nom a unes llistes electorals, etc. Un gran exemple. Amb això no vull desmerèixer ningú de la nostra organització ni que ningú es cregui que parlo amb indirectes; perquè crec que en general tots nosaltres entrem dintre d'aquest perfil. Ja que... "som els millors". No obstant això, no està de menys esmentar l'activitat estudiantil de certs estudiants, encara que siguin d'una organització que no és la nostra. I recordant-vos que estic molt content de formar part d'aquesta gran família que és l'EPA.
Va ser representant d'estudiants a la nostra Junta de facultat, el curs passat per part de la PEF. Aquest curs fa una estada de Sèneca a Granada. Des d'aquí, bon amic, bona sort!

dimarts, 22 de setembre del 2009

Un post de l'altre bloc molt interessant

Notícies de l'UAB d'inici de curs
El nostre pressupost de facultat s'ha reduït un 15% (...).

Un post de l'altre bloc molt interessant

Notícies de l'UAB d'inici de curs
El nostre pressupost de facultat s'ha reduït un 15% (...).

dilluns, 21 de setembre del 2009

Informació sobre l'inici de curs

Aquest migdia a les 11 hores a la Sala d'Actes, les organitzacions d'estudiants que volien presentar-se als estudiants de primer curs en les sessions d'acollida de la nostra facultat han pogut fer-ho. D'entre les que no hi han assistit (per vàries raons i algunes disculpant-se) han estat les associacions de fora de la facultat (FNEC, SEPC i AJEC) i les dues organitzacions d'estudiants de la facultat (PEF i Assemblea-SEPC). Les que si han estat presents han estat l'AEP (estudiants progressistes), la FAS (fundació solidària), el PAE (assessors d'estudiants), UNANIMUN (relacions internacionals), REPOSOC 2.0 (la revista digital de la facultat) i jo en representació d'EPA (Estudiants per una Política Activa). En Gerard Domínguez l'Oriol Ibàñez també han estat presents per part d'EPA. A la tarda, tornaré a presentar jo l'EPA degut a que sóc l'únic que em va bé estar-hi present, tot i que tenia ganes de que ho fés algú altre; sincerament.

A més, aquest migdia s'ha publicat el nou número del butlletí de la nostra facultat: http://butlletipolitiquessociologia.uab.cat

PD: Abans de la presentació als estudiants de primer curs que estan matriculats per la tarda, EPA ha penjat uns quants cartells per recordar la primera assemblea d'aquest curs que farem aquest dimecres. Hi esteu tots convidats!

Estudiants per a una política Activa (EPA) és una organització progressista de la facultat que promovem la participació estudiantil a la facultat,

Ens reunim els dimecres a les 12:05h a l’aula 2. Vine i participa a les nostres assemblees sense cap mena de compromís.

Per a més informació: http://epauab.wordpress.com i epauab@gmail.com