dissabte, 31 de gener del 2009

Un nou grup al Facebook

He creat un nou grup al facebook per començar a debatre sobre el Programa del Deganat:

Jo també vull millorar la meva facultat

Jo també vull millorar la meva facultat

Allà mateix posaré les meves propostes bàsiques a títol personal.

dimarts, 27 de gener del 2009

Contestació sobre les pràctiques externes obligatòries

La nova vice degana m'ha contestat el correu electrònic que li vaig enviar sobre fer una xerrada de pràctiques externes a la facultat per poder apuntar-nos ja aquest febrer i m'ha dit que fins el 15 de febrer no podrà exercir de vice degana però que abans, ja estarà informada.

Les Jornades de Docència al febrer (2008)

-enviat als membres de la Junta de Facultat i a tots els estudiants de la facultat -

Benvolguts/es,

Voldria anunciar-vos la Jornada de Reflexió sobre la Docència que divendres 13 de febrer de 2009 celebrarem a la Sala d'Actes de la Facultat (pendent de confirmació) des de les 10 fins a les 14 hores. El seu objectiu és reflectir les discussions sobre la docència que hem mantingut el Deganat i els estudiants durant el període 2006-08, i alhora, donar visibilitat als diversos projectes associatius que han endegat els estudiants.

Bàsicament, el programa inclourà dues activitats:

10-12h. Una xerrada sobre les tendències de la graduació, l'abandonament i la finalització a les dues titulacions, a càrrec de Xavier Rambla (Vicedegà d'Ordenació Acadèmica) i de Josep Maria Masjuan (Grup de Recerca en Educació i Treball).

12-14h. Una taula rodona sobre la participació estudiantil a la Facultat, on presentarem el Pla d'Assessorament d'Estudiants, les associacions REPOSOC i UNANIMUN, i unes primeres valoracions estudiantils de la qualitat acadèmica de les nostres titulacions.

Vull agrair molt especialment tots els esforços que durant aquests anys han fet l'Assemblea de Polítiques i Sociologia i la Plataforma d'Estudiants per la Facultat -en el context de la Jornada de Dinamització del Local d'Estudiants (2007), de les Sessions Públiques sobre la Prova Pilot (V/2008), de les comissions dels graus (VI- IX/2008) i de la Comissió d'Ordenació Acadèmica (des de X/2008)- per tal d'obrir un diàleg sobre la docència, que és imprescindible a l'hora de valorar la prova pilot i de revisar tots els aspectes de la situació actual. Crec que totes aquestes idees ens proporcionen una base prou sòlida per sistematitzar les nostres discussions i aplicar-ne les conclusions pertinents al llarg dels propers cursos.

Cordialment,

Xavier Rambla Marigot
Vicedegà d'Ordenació Acadèmica

dilluns, 26 de gener del 2009

Reaccions davant la possessió al càrrec del nou degà de la facultat

El bloc d'Enric Canela, s'ha assabentat de la notícia i n'ha fet esment.

Tribuna.cat també n'ha fet esment: "La Junta de Facultat va donar suport a l'equip i al programa presentat per Salvador Cardús, amb 34 vots favorables dels 35 emesos. Després dels incidents que es van produir al finals del trimestre passat, és de destacar la participació i sentit del vot dels estudiants que van assistir a la Junta."

Al seu facebook molta gent la felicitat.