dimarts, 27 de gener del 2009

Les Jornades de Docència al febrer (2008)

-enviat als membres de la Junta de Facultat i a tots els estudiants de la facultat -

Benvolguts/es,

Voldria anunciar-vos la Jornada de Reflexió sobre la Docència que divendres 13 de febrer de 2009 celebrarem a la Sala d'Actes de la Facultat (pendent de confirmació) des de les 10 fins a les 14 hores. El seu objectiu és reflectir les discussions sobre la docència que hem mantingut el Deganat i els estudiants durant el període 2006-08, i alhora, donar visibilitat als diversos projectes associatius que han endegat els estudiants.

Bàsicament, el programa inclourà dues activitats:

10-12h. Una xerrada sobre les tendències de la graduació, l'abandonament i la finalització a les dues titulacions, a càrrec de Xavier Rambla (Vicedegà d'Ordenació Acadèmica) i de Josep Maria Masjuan (Grup de Recerca en Educació i Treball).

12-14h. Una taula rodona sobre la participació estudiantil a la Facultat, on presentarem el Pla d'Assessorament d'Estudiants, les associacions REPOSOC i UNANIMUN, i unes primeres valoracions estudiantils de la qualitat acadèmica de les nostres titulacions.

Vull agrair molt especialment tots els esforços que durant aquests anys han fet l'Assemblea de Polítiques i Sociologia i la Plataforma d'Estudiants per la Facultat -en el context de la Jornada de Dinamització del Local d'Estudiants (2007), de les Sessions Públiques sobre la Prova Pilot (V/2008), de les comissions dels graus (VI- IX/2008) i de la Comissió d'Ordenació Acadèmica (des de X/2008)- per tal d'obrir un diàleg sobre la docència, que és imprescindible a l'hora de valorar la prova pilot i de revisar tots els aspectes de la situació actual. Crec que totes aquestes idees ens proporcionen una base prou sòlida per sistematitzar les nostres discussions i aplicar-ne les conclusions pertinents al llarg dels propers cursos.

Cordialment,

Xavier Rambla Marigot
Vicedegà d'Ordenació Acadèmica