diumenge, 22 de juny del 2008

Un petit elogi a Oriol Puig i Joan Alginet

Els dos són gent de les Joventuts del PSC, de les JSC. Jo fa molt de temps també estava en els ambients socialistes - m'hauríeu d'haver vist criticant ICV - però bé, els contextos canvien, ens adonem de certes coses, ens defrauden, creiem en altres projectes més engrescadors i al meu entendre: millors.

No obstant, trobar persones com ells dintre de JSC és d'agrair. El Joan Alginet, company, i juntari de la P.E.F., i amic personal; va fer una conferència en contra del transvasament que el seu Govern promovia per acabar amb la sequera. Jo vaig ser el primer de dir: Gran error històric d'ICV. I ell també, però del Govern en general. A alguns i algunes de la meva classe que el van anar a escoltar a la UAB també els va agradar i els van fer emocionar.

El comentari en contra de la Directiva de la Vergonya de l'Oriol ("M’enorgulleixo del vot de Raimon Obiols i Josep Borrell. M’avergonyeixo del vot dels socialistes espanyols. Res més a dir.") també és compromís; per això li he contestat:

Això és tenir compromís social dintre del PSC. Conec el Joan Alginet, JSC Terres de l'Ebre i també té compromís social. Fa falta gent com vosaltres perquè (des del meu punt de vista i no t'enfadis) el PSOE i el PSC siguin quelcom més que una marioneta al servei dels interessos de la Comissió Europea ja que el Parlament Europeu és simbòlic.

3 comentaris:

Oriol Puig ha dit...

Moltes gràcies!

Un dia anem a fer un cafè, ens coneixem i parlem de política. Segur que tenim més coses en comú de les que pensem.

Anònim ha dit...

com enganyar més... per exemple?

Una persona intel·ligent

Joan G. ha dit...

I tant!