dilluns, 20 d’abril del 2009

El degà incita a la participació a la facultat

[Missatge a destacar, enviat pel Campus Virtual amb informació de les competències de la Junta de Facultat i de la campanya electoral i de les eleccions a estudiants a la Junta de Facultat].

"Dilluns 27 se celebren les eleccions per escollir la representació d'estudiants al principal òrgan de govern de la Facultat. Els estudiants hi teniu un 30 per cent de membres, és a dir, quinze dels cinquanta membres de la Junta. I, a diferència de la resta de Junta que és elegida cada tres anys, els estudiants renoveu la vostra representació anualment.

No cal que us digui fins a quin punt el moment que viu la universitat europea, i la universitat catalana en particular, fa imprescindible la participació dels estudiants per tal de garantir que els processos de canvi es facin amb totes les garanties de transparència i rigor. Com ja sabeu, el curs vinent posarem en marxa els nous graus que la nostra Facultat ja fa anys que ha experimentat com a centre pilot. Alhora, hem de garantir que el pla anterior també es vagi extingint amb tota normalitat. I tot això, sense deixar de treballar a favor de la qualitat, l'equitat i l'excel·lència. A més, una de les primeres feines dels estudiants escollits, serà la redacció del reglament intern del Consell d'Estudiants que ha de coordinar les diverses associacions d’estudiants i proposar noves activitats.

D'altra banda, pensem que precisament una Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia, vist el vostre elevat perfil de compromís cívic i polític, hauria de ser exemplar dins del Campus de la UAB a l'hora d'aconseguir la màxima participació en aquestes eleccions i, així, esdevenir referència de responsabilitat acadèmica. És per això que us fem arribar aquesta informació bàsica i us demanem que seguiu atentament la campanya electoral -especialment els debats públics que hem organitzat pel dimecres 22- i que aneu a votar massivament als vostres representants.

Com a degà, i en nom de tot l'equip de govern, us en dono les gràcies per endavant.

Salvador Cardús i Ros, degà."