divendres, 13 de novembre del 2009

De tot una mica



Algunes imatges que a membres d' EPA ens van fer reflexionar el dia després tot i que no pertanyen al Rectorat, ho sigui, a la nostra Festa Major.

En l'últim enllaç he comentat la meva opinió:
A la inauguració del curs, el Degà i una representant de la Rectora (vicerectora) van presentar la seva política universitària que estan duent a terme. La Rectora va parlar de que la UAB era millor amb Bolonya perquè als Graus s'havien apuntat més gent. Quina ximpleria! S'hi s'apunten als graus és perquè ja no hi ha llicenciatures! I si s'apunten més que abans és perquè amb la crisis la gent ha decidit posar-se a estudiar a la Universitat! També va parlar del CEI UAB o altre propaganda semblant. El Degà però va posar de relleu la bona feina feta i caldrà saber si les noves iniciatives (delegats de curs) funcionen.

Alguns companys es van queixar de les seves dues intervencions. Fer-ho al final sembla que es posi en calçador. Fer-ho al principi hagués estat més lògic pels estudiants i no hagués donat malentesos ja que en una inauguració evidentment parla el Deganat.