dissabte, 1 de març del 2008

Jo votaré Herrera

ICV i EUiA juntament amb IU han donat la talla al Congrés de Diputats tot i que han donat massa suport incondicional a Zapatero en depriment de lleis econòmiques dretanes votades amb el PP.
No obstant, coherència, Esquerra, compromís, catalanisme, federalisme, llibertat, igualtat, solidaritat, seriositat (que li falta molt a l'esquerra europea), i frescor són característiques que alhora comporten (i liderades pel millor candidat possible) que recordem que ICV és de fiar. Ara diu el mateix que fa 4 anys: Prioritzar Rodalies (encara recordo quan m'escoltava els primers debats del jove Herrera i pensava és l'únic que té seny):

Sóc demòcrata i aniré a votar. Si vas tu, opino que el millor serà votar ICV i EUiA, un projecte ecologista seriós i congruent. O sinó vot nul, el blanc afavoreix PP i PSOE; i el seu bipartidisme "a la pràctica".

No obstant, tinc objecció de consciència pel que fa als temes morals i ètics. Sóc catòlic. Espero doncs llibertat de vot per tots els d'ICV per temes que no cal frivolitzar i que són molt interiors i personals.