diumenge, 4 de maig del 2008

Les cagades del Conseller Maragall

Bolonya, Bases i ara ante-projecte LEC, LUC, i ara, eliminar la opció del Batxillerat nocturn. Aquestes reformes fan que se solucioni el fracàs escolar? No oi? Doncs pensem quina lògica tenen, i a que és degut que l'activisme estudiantil i docent taxi les reformes com a "inici de privatització encoberta".

La excusa deu ser la eficiència. I la eficàcia. Abans quan dintre del PSOE hi governava gent d'esquerres els preocupava més la igualtat (almenys la d'oportunitats). Ara no, ara els preocupa que l'estat gasti poc en Educació, que tot sigui rendible, que tot i estar en la cua d'Europa en inversió en educació; les solucions són aquestes. I la excusa que et posaran és que estudiar per Internet és quasi gratis per l'Estat. Però tothom té Internet a casa? No ens penséssim pas que tots i totes som classe mitjana. No ens penséssim pas que els costa molts diners el Batxillerat nocturn. Això és un atac a la classe treballadora. En tota regla.

2 comentaris:

Jordi Bonvehí i Castanyer ha dit...

Això que es un govern d'esquerres, quin engany...

Bolonya,
privatitzacions,
consellers que són ministres, alcaldes que són ministres,
adéu al Nocturn...
que més vindrà?

ICV, PSC, ERC... mare meva! Aneu a la puta merda mentiders...

Fora sindicats """grocs""", fora Estudiants en Acció i AEP de les universitats de Catalunya! El doble joc: poder i concentració estudiantil... ?? no ens porta enlloc! Fora POLÍTICS de les universitats!!

Salutacions cordials, i canya contra Bolonya!!!
JORDI

Joan G. ha dit...

Si us plau, el meu sindicat va fer fora Estudiants en Acció per no defensar les assembles, i tu dius això? És molt més útil el meu que suma que SEPC que resta!

Salutacions crack!