divendres, 25 de gener del 2008

La Champions league de la economia

Creixement econòmic del 3% en termes macro econòmics. Salaris congelats.

Creixement econòmic del 3% en termes macro econòmics (per sobre d'Itàlia en renta per capita). No accés a una llar digne.

Creixement macro econòmic del 3% en termes absoluts. Preus dels aliments bàsics augmentats un 20% (llet, etc.).

Creixement econòmic del 3% en termes macro econòmics (per sobre del creixement mitjà de la UE). Creixement dels treballs precaris i temporals.

Creixement econòmic del 3% en termes macro econòmics (alguns llocs de treballs creats en termes absoluts). En termes percentuals hi ha més atur el 2007.

Creixement econòmic del 3% en termes macro econòmics. Inversió en infraestructures, sanitat, educació i projectes socials mínima per la pressió de Solbes. Crisis AVE, crisis Catalunya RENFE, apagada Barcelona, sanitat col·lapsada. No arriben les ajudes per la Gran Llei de dependència (això si que se li ha d'agrair al Zapatero).

Creixement econòmic del 3% en termes macro econòmics (sense baixar impostos). Poca inversió en Catalunya (millor finançament però com a promesa) i en les zones olvidades i que més ho necessiten (Teruel, Osca, Soria, etc.). Inversió molt bona al País Basc. Eixugar deute històric andalús. Millor finançament gallec.