dimarts, 22 de juliol del 2008

Segons Risto la Gala 14

Segons Risto la Gala 14:



I L'Últim "passe de micros" d'OT:


Posa Gana Virginia al 5557 si vols que guanyi OT

2 comentaris:

Anònim ha dit...

"Escric per informar-los que la cadena de televisió Telecinco, en què vostès anuncien els seus productes i serveis, s’ha adherit al “Manifiesto por la lengua común” que un grup d’intel•lectuals nacionalistes van publicar al diari EL MUNDO el proppassat 23 de juny, i que per aquest motiu he decidit no tornar a sintonitzar aquesta cadena.

El manifest a què s’ha adherit Telecinco exigeix la negació de drets a les minories lingüístiques d’Espanya, tot consagrant la seva desigualtat davant la llei, amb l’argument que el castellà és una llengua superior i que els seus parlants, per tant, han de tenir més drets que els ciutadans que parlen el català, el gallec o el basc com a primera llengua. Si es fes el mateix raonament en relació a les dones, el manifest seria sexista; i si es fes en relació a les persones negres, ningú tindria cap dubte del seu caràcter racista. En aquest sentit el manifest és contrari a la Constitució espanyola, que proclama la igualtat de tots els ciutadans davant la llei. El manifest, però, no només considera els catalanoparlants, gallegoparlants i bascoparlants com a ciutadans de segona, sinó que expressa una posició totalment contrària a la diversitat cultural i el multilingüisme, realitats plenament arrelades a l’Europa dels nostres dies. Opinions com les del manifest són perilloses perquè poden conduir a la discriminació i la violència contra les minories, com malauradament ja hem vist en altres contextos i moments històrics.

L’actuació de Telecinco és, en la meva opinió, totalment inacceptable, i és una ofensa i una agressió contra tots els televidents dels territoris espanyols on existeix una llengua pròpia. Com a consumidor, no puc permetre que se m’insulti i se’m consideri un ciutadà de segona.

Els demano, doncs, que es queixin a Telecinco per la seva actitud discriminatòria contra els seus consumidors i que deixin d’anunciar els seus productes i serveis a Telecinco, ja que és intolerable que una cadena en règim de concessió de l’espai radioelèctric públic es comporti d’aquesta manera. En el cas que Telecinco no rectifiqui i si vostès segueixen contractant temps publicitari a Telecinco, hauré de buscar alternatives als productes que vostès ofereixen."

Plataforma per la Llengua.

JOAN GIL demostra que ets una persona integra i borra els posts d'OT i merdacinco...

Pere M. Pla

Joan G. ha dit...

M'he queixat igualment. I després de que acabés OT no he tornat a mirar Telecinco. Jo també sóc col·laborador de la Plataforma per la Llengua. Per una setmana veient OT no crec que el boicot no funcioni. Entenc que el boicot és la solució que ens estan donant però no sé fins a quin punt tots els treballadors catalans de Telecinco tenen res a veure amb el que diu Telecinco i per tant els hi hem de fer boicot. Alguns/es s'han queixat del que ha fet la seva cadena. Pocs.