divendres, 27 de març del 2009

Companys de classe i la Assemblea van anar ahir a la manifestació

"Xapo". Magnífic pel canvi de recorregut. I em sap greu no haver-hi anat.
Tot i això les pintures contra ERC sobraven però sempre sabem que n'hi ha quatre o cinc que volen rebentar la manifestació.

He de reconèixer que m’heu sorprès. "Xapo".

Com diu Especial Bolonya:

"Fent un exercici d’intel·ligència de primer ordre, la Coordinadora d’Assemblees d’Estudiants, els sindicats i organitzacions estudiantils que lluiten contra Bolonya, el professorat i totes les persones que van anar a la manifestació d’ahir van deixar amb el xiringuito i sense festa a:
  • Els Mossos d’Esquadra i la policia en general, que porta una temporada de bones notícies.
  • Als periodistes de morbo i sang, que parlaven de “desafiament” i de “provocació” en referència al dret social a manifestar-se per la vía pública i reivindicar les Rambles com un espai popular no d’ús privatiu per al turisme.
  • A l’ultradreta que quan es queda cada cop més sola, aïllada, minoritària i sense arguments democràtics, s’aburreix soberanament."
Notícia molt forta:

Els Mossos ocupen les habitacions d'un hotel de les Rambles per evitar que es pugui gravar la manifestació

Els estudiants volen que professors universitaris i pares dels alumnes contusionats vagin al capdavant de la marxa per evitar provocacions i càrregues policials
Què en pensa la Rectora de tot això? Un article de la Rectora

"Bla bla bla.

Molta paraula però pocs fets, ella té un gran marge de maniobra i no intenta arribar a cap acord amb els estudiants, ni els escolta. Ho va prometre, davant la meva cara; però ja ens ho havíem de pensar: és de la línea continuista.

Comentari per Joan Gil Oliveras"

Un escrit molt bo: Lo confieso; no soy estudiante