dimarts, 10 de març del 2009

Facultat en dinamisme: Jornada de Vaga

Aquest dijous hi ha vaga. La vaga la convoca la CAE i el SEPC. A nivell estatal també la convoquen les assembles contra Bolonya. El discurs sembla que hagi millorat i està contra la LOU i la LEC, i uns 300 professors s'han manifestat en contra també del procés de Bolonya. En el meu grup classe jo no he exposat la meva gran motivació tot i que crec que penso fer vaga; però no sé si anar a una manifestació tenint en compte qui dirigirà la manifestació, el seu discurs i el seu funcionament. Haurem d'anar tots a una? Si. Si tots tinguéssim veu i no hi hagués joc brut com hi va haver a Polítiques i Sociologia. Però això és un altre tema.

Molts de la classe pensen en no fer vaga, perquè no li veuen la utilitat, consideren que no s'avança; i que per tant, el què volen és fer classe.

D'altra banda, jo he informat perquè cadascú faci el que vulgui. Però el que si he exposat amb certa motivació és la vaga i manifestació -aquesta si, completament unitària amb CCOO, UGT, CGT, CNT, USTEC, AEP, SE, AJEC, etc.- contra la LEC; i segurament també contra la LOU.