divendres, 17 d’abril del 2009

Mail enviat als membres de la llista

Hola;

Bé esperem que dilluns quan comenci la campanya tot surti rodó que us ho mereixeu.

Només dir-vos una proposta per després de les eleccions.

Penso fer una mena de Jornada de formació sobre la facultat (no la institucional del degà que està molt bé però que no parla del que realment importa que són els "entresijos").

Pensava fer-la per a tots els estudiants o només per als nous estudiants mobilitzats, assemblearis independents, la gent de la EPA i als que vulgueu assistir a la PEF.

Aniria sobre tot el coneixement que tinc sobre la facultat. Hem d'entendre que l'any que ve potser serà el meu últim any a la facultat i tot i que continuaré ajudant-vos en el projecte; la feina i el protagonisme actiu ha de ser vostre per tal d'implantar el programa electoral i el que faci falta.

És només una proposta que ja us he dit a tots vosaltres. Potser la faig en una aula i penjo cartells a tort i dret després de la campanya. Espero que us agradi. Enteneu com a eina informativa; no com "y está es la verdad" o una mena de prepotència i narcisime excessiu.

He reflexionat sobre el meu futur; i crec que cal que les noves generacions d'estudiants es formin amb el coneixement dels que durant dos anys ens hem posat les piles al màxim. Ho penso tant en lògica de tot el moviment estudiantil, com en lògica de les dues organitzacions; com a exemple a seguir dintre del moviment estudiantil per aquelles persones que hem d'anar deixant el relleu a la resta. Penso que és profitós fer un treball (vinga, encara més!) de resumir i desgranar tot el que sabem i transmetre.ho als nous; sobretot en errors que hem comès. El futur ja dirà a on durà cada organització (PEF i EPA) o els sindicats, o la assemblea o els estudiants de la facultat que vulguin fer quelcom per la facultat. I evidentment, les coses poden canviar.

No us creieu tampoc que us desfereu tant ràpid de mi xD. És conya;

Bé; agafeu les piles; i ens veiem el dilluns que ve no l'altre celebrant els resultats [esperem que així sigui].

Joan Gil