dijous, 16 d’abril del 2009

Setmanes dedicades pels estudiants

Aquestes setmanes tots i totes les membres de la EPA juntament amb els membres de la PEF i l'independent David Rodriguez hem treballat durament pels estudiants entorn la campanya electoral i el programa electoral comú.

Durant la setmana hi hagut reunions de la EPA, i conjuntes amb la PEF; així com molta feina per preparar un molt bon debat el dimecres dia 22 a les 12h i a les 3:30h.

Per saber tot i això i més a la web de la EPA varem decidir posar públiques les actes: http://epauab.wordpress.com/actes

A més; seria interessant que tots els estudiants de la facultat participessin activament durant les eleccions; així com en tots els col·lectius de la facultat. Fa dos dies, el Guillem (PEF) i jo mateix com a EPA, varem reunir-nos amb el degà per expressar-li que calia dinamitzar la facultat per augmentar la penosa i lamentable participació electoral en una facultat tant polititzada com la nostra. El degà, que té una línea de modernització i dinamització de la facultat molt positiva, va assentir. I va exposar exemples de coses que es faran des del deganat per impulsar la informació i la participació en la Junta de Facultat.

La veritat és que em sento orgullós d'ajudar a la coalició electoral amb la meva feina perquè trobo que totes i tots els que es presenten a la llista són estudiants vàlids per representar a tota la facultat. En aquesta llista hi ha més o menys un equilibri entre gèneres, ideologies i formes de fer i entendre la política universitària. És la llista més plural, i per tant, més representativa. Així com és una llista progressista perquè és la única que presenta un llistat de propostes sorgides de molts estudiants de la facultat.

Aquesta és la llista:

PLATAFORMA D'ESTUDIANTS DE LA FACULTAT (PEF)
  1. GUILLEM CARBÓ ISERN ( PEF)
  2. JOAN ALGINET ALIAU ( PEF)
  3. JÚLIA MIRALLES DE IMPERIAL PUJOL ( EPA)
  4. NÚRIA GARRIGA FONT ( PEF)
  5. JÚLIA MAS MARESMA ( EPA)
  6. DAVID RODRIGUEZ GUERRERO ( Ind.)
  7. ALBA MOHEDANO ROLDAN ( PEF)
  8. HECTOR SÀNCHEZ MARGALEF ( PEF)
  9. ORIOL IBÀÑEZ I ROIG ( EPA)
  10. GERARD DOMÍNGUEZ I REIG (EPA)
  11. NEREA PINILLA SÀNCHEZ ( PEF)
  12. RAFA CUENCA GAMIZ ( PEF)
  13. OSCAR SIERRA GAONA ( PEF)
  14. FRANCESC XAVIER VILA RABADÀN ( PEF)
  15. ANDREU ESPINOLA SERAL ( PEF)

Us poso els dos logotips perquè m'han quedat xulos per molt que diguin que estan malament definits xD: