dimarts, 20 de gener del 2009

Canvi de bloc (nom i contingut)

He canviat l'url http://joangiloliveras.blogspot.com per http://joangilcomajuntari.blogspot.com o provisionalment també tinc un altre servidor web .tk: http://politiques.tk, en relació amb els últims canvis fets als meus blocs per tal d'unificar dos espais centrals i dividir en dos blocs especials tota la informació, opiniosobre el Pla de Bolonya, el moviment estudiantil, la facultat, la Junta de facultat, la Assemblea d'estudiants, etc.

A Què passa a la facultat de Polítiques i Sociologia? "El meu bloc com a juntari i activista del moviment estudiantil català" informaré sobre la feina duta a terme com a juntari -representant d'estudiants-, seguint amb la transparència i les converses que mantinc a la facultat per donar a conèixer la activitat institucional de la Assemblea i aquest cop més centrat en la meva feina especial. A més, escriure sobre tot allò que passi a la facultat. És el bloc que tractaré tots els temes concrets de la facultat.

El bloc "Think that" com fins ara, se centrarà en l'anàlisi de la actualitat de la política educativa, sobretot, del Pla de Bolonya. Faré un resum de la setmana sobre allò que passi al món educatiu i a la UAB.