En la sessió informativa que va dur a terme la vice degana de professionalització se'ns va donar un full de informació de les pràctiques externes. En definitiva, el que es va dir en la xerrada de Pràctiques de Professionalització -i el que s'explica en el fulletó- és que s'avalua amb una exposició oral i amb el seguiment de dos tutors (un de facultat i un de la institució on treballis) i que hi ha 4 vies:
- 1a opció: pràctiques externes en empreses, 3r sector, grups de recerca o institucions amb les quals la facultat ja té uns convenis de professionalització. Aquest catàleg d'oferta ja està al web oficial de la facultat.
- 2a opció: s'anomena, la "reserva de places". Ho sigui, la major part dels cops és el sistema endoll - contactes. Si tu tens una lloc de treball on aprens les competències professionals de la carrera, la facultat et don un full de conveni de col·laboració perquè la empresa o institució on treballis s'agregi. La entitat és qui us don la plaça perquè ja havieu treballat o perquè us heu buscat la vida (ja hi havia una entitat que buscava estudiants en pràctiques, etc.)
- 3a opció: Convalidació de la feina que esteu fent en el vostre lloc de treball si una comissió i la vice degana consideren que t'has format en competències de CCPP o Sociologia.
- 4a opció: ERASMUS de Professionalització. No es pot fer alhora que l'ERASMUS habitual.
El 4r curs entre pràctiques externes (s'han de fer 180-200 hores), altres activitats (treball assalariat, sindicalisme) i treball lectiu (amb treballs per casa) tindrem poc temps per altres coses.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada