dilluns, 4 de maig del 2009

El millor del segon butlletí de la facultat

LES ELECCIONS D'ESTUDIANTS A LA JUNTA DE FACULTAT




Com a degà de la Facultat em sento molt complagut amb el desenvolupament de la campanya de les dues candidatures que es van presentar a elecció i amb el clima de respecte i de discussió profunda amb què es van celebrar els dos debats. Cal felicitar les dues candidatures pel seu treball.



I, fet el recompte de vots, dono la benvinguda a la Junta als quinze nous membres que hauran de representar tots els estudiants en uns moments especialment complexos i decisius pel futur de la nostra Facultat.

Amb tot, també vull fer dues observacions autocrítiques. En primer lloc, no vam aconseguir la participació que hauria estat desitjable. A part dels possibles errors comesos en la comunicació de les eleccions, crec que la data no era adequada i que en futures convocatòries l'hem de situar dins dels dos primers mesos de curs. En segon lloc, una Facultat com la nostra no pot tenir un sistema electoral que no garanteixi la presència de la diversitat de perspectives dels estudiants expressades en les candidatures presentades, ni que no siguin majoritàries, com ha estat el cas. Ens cal, doncs, modificar el reglament per evitar-ho. En aquest sentit, treballarem per tal garantir que totes les propostes siguin escoltades i tingudes en compte en la seva justa mesura.

Finalment, demano la implicació de tots els estudiants en els canals de participació que es vagin oferint per tal de convertir l'actual procés de canvi, ple de riscos, en una oportunitat per a la millora de la Facultat.

Salvador Cardús, degà

COMUNICAT DE LA COALICIÓ ELECTORAL PEF-EPA


La coalició electoral de la PEF (i) EPA volem donar les gràcies als i les estudiants que varen votar durant les eleccions a representants d’estudiants a la Junta de Facultat. L’alumnat que va participar a les eleccions, fos el que fos el que votessin, va dir-hi la seva; i això és molt important.
Ara, després d’haver guanyat les eleccions i d’haver sortit escollits tots 15 membres de la candidatura, treballarem per complir els compromisos. I tu hi pots participar tant a les assemblees de la PEF com les d’EPA.


RESULTATS DE LES ELECCIONS D'ESTUDIANTS


Les eleccions del passat dilluns 27 d'abril van resoldre que els 15 representants dels estudiants per la Junta de Facultat serien assignats a la totalitat dels 15 membres de la llista de la candidatura col·lectiva PEF (i) EPA. La participació dels estudiants va ser del 15%, amb 215 vots emesos, dels quals 208 són vàlids, 7 nuls i 16 blancs.


EL DEGANAT

Consulteu les actes de les reunions al bloc de l'equip de deganat.