divendres, 11 de juliol del 2008

Hi haurà TONGO a OT 2008?

Tots sabem el suport de la Marea Azul a la concursant Virginia, tots sabem els cops que ha estat favorita pel públic i com ha deixat fora un munt de concursants a través de les nominacions. Els que tenim el 24h sabem que ella ha patit mobbing a OT per part dels seus companys, que la Miriam no la vol - i per això li està creant un ball molt difícil, més agressiu i porc que sensual, i molt poc del seu estil - des de fa temps, que menys el Risto Mejide - que per cert, el gran crític de televisió Ferran Monegal de BTV li ha fet un elogi dient que o és un gran actor i això és un guió o Risto Mejide acaba de criticar tots els mecanismes de la Organització d'OT. Gestmusic no la vol, com tampoc va voler tants bons cantants com Mai Meneses - tot i que a mi tampoc m'agrada molt - Tony Santos, Saray, etc. Recordeu el cas d'Idaira - quan molts deien que cantava malament (tot i que en certa mesura era cert) i que com que el públic la votava massivament (sobretot la seva terra) havia d'elegir el jurat qui havia de guanyar OT. Ho recordeu? Perquè no hi hagi manipulació en els vots, que n'hi ha hagut sempre, per part de gent amb molts diners o grans percals dels familiars, només es podrà votar 25 cops. Però llavors que va passar? Idaira la van fer fora abans de ser a la Gran Final quan tenia molts vots, i van convertir a una Soraya impopular en una bomba populista. Molts es van queixar al Defensor del Consumidor però Telecinco va callar davant els interessos de Gestmusic, que el que vol, parlem clar, és PUTES i GILOGOS, en comptes de cantants. Vol gent que creí polèmica, morbo, sexe, titulars impactants, que surti a Interviú, com la Edurne, etc. Ja no es venen discos, es ven publicitat. La indústria musical vol gent que li facin entrevistes perquè és degradant, cau bé o està mig alcohòlica com Emmi Winhause. Aquest és el món d'avui dia. Mentrestant una concursant, molt bona noia, que ha aguantat tots i totes companys/es en contra d'ella, amb molta classe, sense ficar-se amb ningú, demanant disculpes, ajudant a la resta, tranquil·la, etc. - les millors qualitats (el que realment avui no abunda com va dir Risto) per una persona ( a vera tampoc és perfecte). Doncs tot això és un somni companys, fins aquí la història com amb tants bons cantants i bones persones. S'acabó. Telecinco ja ha guanyat un munt de diners amb el seu Teletienda especial (i el seu home-anunci com a presentador) i amb els vots de qui votem a la millor cantant (Virginia).

Van fer fora a aquell noi que tenia una veu molt pròpia, i a una altra que també ho feia molt bé. Perquè? Perquè no venen. Aquest és el negoci. I amb la Virginia ja l'han fet. Ja no la necessiten més.

En un resum, avui no ha surtit en cap moment i el Pablo si. En canvi, en un altre ella sortia criticant a Chipper quan el que realment passava és que era un animal de fora la terrassa (un bitxo); com van exposar els enemics de Tele5, la Sexta (tenen merders per concessions). En Sé lo que hicisteis, ja que la presentadora de la Sexta surt malparada a Telecinco en AR. Aquest programa va ser el que va fer caure per competència Al Tomate:



Tele5 manipula notícies, programes de televisió, la opinió pública, etc. I OT - tot i fer caixa amb la Virginia - no serà menys. Tampoc volen al Chipper que és llest i ja s'ha disculpat per lo que li va dir sobre Virginia. Com també va fer la Sandra, fent-li la pilota a Virginia després que la escridassés perquè defensava a un altre (el poc madur Manu). És la societat actual: uns falsos. Però al Chipper tampoc el volen. Total, fa deu anys que canta (és un professional) i entra en avantatge amb gent que només tocava en algun grupet, etc.

Vol putes com aquestes concursants d'OT (Tania G i Esther) que no van destacar per cantar i que no seran a la gira d'OT. La gent demanda això. Estem en la societat dels depravats.

http://tvlia.com/2008/07/10/tania-g-tambien-es-portada-de-interviu/
http://tvlia.com/2008/06/17/quien-vale-vale-quien-no/

L'Ajuntament del Pablo posa telefons gratuïts. Això és capitalisme 100%. Captar publicitat pel seu poble a través d'OT. Però OT només deixarà fer 25 trucades per persona: http://www.formulatv.com/1,20080710,8136,1.html

Mireu això: