dimarts, 31 de març del 2009

Canvis en el bloc

Canvis en el bloc:

1. Canvi de nom:
Què passa a la facultat de Polítiques i Sociologia?
El meu bloc com a juntari i activista del moviment estudiantil català

(per):

Què passa a la facultat de Polítiques i Sociologia?
Joan Gil; membre promotor de la EPA

2. Ara que no tinc dos blocs actius sobre la educació (només aquest actualment està obert) substitueixo l'escrit de la dreta:

2 blocs sobre el món educatiu: Bolonya i UAB, i Facultat

A Què passa a la facultat de Polítiques i Sociologia? "El meu bloc com a juntari i activista del moviment estudiantil català" informaré sobre la feina duta a terme com a juntari -representant d'estudiants-, seguint amb la transparència i les converses que mantinc a la facultat per donar a conèixer la activitat institucional de la Assemblea i aquest cop més centrat en la meva feina especial. A més, escriure sobre tot allò que passi a la facultat. És el bloc que tractaré tots els temes concrets de la facultat. El bloc "Think that" com fins ara, se centrarà en l'anàlisi de la actualitat de la política educativa, sobretot, del Pla de Bolonya. Faré un resum de la setmana sobre allò que passi al món educatiu i a la UAB.

(per):

Què és aquest bloc?
"A Què passa a la facultat de Polítiques i Sociologia?" explico tot el que succeeix a la nostra facultat; prestant molta atenció a la feina de la Junta de Facultat dels que seran nous juntaris; i així com a les diverses mobilitzacions i opino sobre aquests diversos temes. Deixeu la vostra opinió! Visca el socialisme d'autogestió!