diumenge, 29 de març del 2009

Més enllà de la facultat: el Pla de Bolonya

Tothom ha aplaudit la manifestació pacífica que va deixar als mitjans semi burgesos en evidència. La acció contra les portes del Rectorat ha rebut la crítica de molta gent, com també de CGT. La Assemblea de Dret (bona gent) demana que el degà es retracti del tema de la bomba. Molt bé. I Montilla ens tracta de minoria. També érem una minoria en la manifestació del Dret a Decidir o en la manifestació contra la OTAN. El tema són els mitjans de lluita, la resta és prepotència i opressió dels moviments socials.

Pels fòrums es parla del Saura i dels sectors crítics amb la seva actuació sobretot dintre EUiA:

29 mar 2009 05:32:12
El tema no és si és critica o no. La gent d'EUiA també critiquem moltíssimes coses d'ICV (interior entre les més importants, òbviament) tant públicament com en privat, però el tema és des de quina òptica es critica.

Quan jo dic "Saura dimissió" ho dic perquè:

- Va agafar una conselleria unilateralment
- S'han fet coses, però no suficients, i a més els mossos se les han passat pel forro (plaques identificatives, portar la cara descoberta, instal·lació de càmeres a les comissaries...)
- El cos de polícia té l'estructura de quadres intermitjos de CiU, que a la mínima que poden fan coses com les de dia 18.
- Per què? Els molesta molt tenir un tio "d'esquerres" a manant-los. No cal ser gaire avispat per veure que se l'estan intentant carregar des del mateix moment que va agafar interior.
- Els mossos ja han fet diverses manis demanant al cap del Saura. A ningú li sembla sospitós? En serio? Us heu passat pels fòrums de mossos i heu vist com el posen a parir?

Davant de tot això, el senyor Sauron ha demostrat no poder controlar els Mossos, i és per això que se li ha de demanar la dimissió.

No li tinc cap mena de simpatia personal ni política cap al Saura, però en sèrio algú creu que és un repressor "de debó"? Que li mola veure com atonyinen a la gent? Que sap que militants del seu propi partit estan a les manis? Sincerament, potser sóc un il·lús, però em costa molt creure-m'ho. El que crec és que és un inútil de la hòstia i no té la valentia o bé de purgar tot el cos policial o bé de deixar la responsabilitat.
Així és com ho veig.

29 mar 2009 06:53:28
Realment no us adoneu que entre tots feu un flac favor a la única esquerra real parlamentària que és ICV-EUiA?

De debò. Si teniu tant temps com per escindir-vos, tornar a entrar a la coalició, difamar contra el germà comunista, etc. Val més que ho deixeu córrer. Deixeu als 4 o 5 que valen de la Coalició i que realment i posen tot el compromís; i que evidentment s'equivoquen, com tothom quan té una responsabilitat. Alguns no n'han tingut mai d'aquestes i per això, els és fàcil criticar. I d'altres es prenen la política com una secta vital, i els altres com una professió.

Esteu fent un flac favor a la classe treballadora mitjana i baixa. I vosaltres, "Esquerra Independentista" quan us presenteu a les eleccions llavors si que us tindrem consideració. Fins llavors, evidentmnet sou una minoria. Alguns molt vàlids, però la majoria antisistemes que viuen dels papis. I alguns que no condemnen l'estat excepcional en que es viu al País Basc. Una vergonya tot plegat.

PSC endavant. La esquerra enderrera. Moltes gràcies a tots.