dijous, 30 d’abril del 2009

Ja hi tornem a ser. Ja em tornen a fer publicitat.

"Siusplau, resurreció Plataforma "Fora Joan Gil de les Universitats" i creació Plataforma "Fora Júlia Rosell de les Universitats"

El pesat d'en Joan Gil, ha trobat un altre cau on amagar-se a com una rata, ara format l'EPA (Estudiants Pesats Antiassamblearis), com si encara fessin falta més grups d'estudiants reaccionaris. Per aquest motiu demanem que es torni a activar la plataforma.

A més a més, si algú s'anima tambè es podria crear la Plataforma "Fora Júlia Rosell de les Universitats". La tal Júlia, que mai havia fet res per l'assemblea de la seva facultat abans de les ocupacions del 1r trimestre, ha decidit treure el seu pesic de la lluita estudiantil: la tia ha adoptat una actitut oportunista, ja ha sortit a la televisió com a representat d'una organització integrada per menys de 10 individus que es posiciona a amb el si crític a Bolonya, i a sobre ha tingut la barra de publicar un llibre de Bolonya el qual costa 12 euros (tambè cobrarà pels drets d'autor)? Clar que si dona! La resta de nosaltres matant-hos de manera voluntaria per la lluita estudiantil, i tu has vist la llum!

Doncs això, molta sort als plataformistes!

Salut!

p.d: estalvieuvus comentaris anti anonimats, ja sabeu ki som..."

L'única resposta que tinc per aquests estudiants que han creat aquest bloc i que evidentment han de ser del SEPC tenint en compte la resposta d'un dels assemblearis el dia de les eleccions al saber els resultats és que les eleccions van respondre'ls així:

15 PEF i EPA
0 Assemblea (quasi = SEPC)

I que encara no sé quina reflexió i autocrítica han fet. Almenys aquells assemblearis crítics i independents que tenen bones intencions i que varem saludar el dia de les eleccions i els vam demanar "treballar conjuntament". Jo i la Alba Mohedano (PEF) ho varem dir de debò.