dimarts, 28 d’abril del 2009

PEF (i) EPA hem guanyat

Abraçades, rialles, somriures, etc. Ahir la facultat té els millors representants d'estudiants a la Junta de Facultat que podia tenir. Ahir hi havia examen, però fins les 12 no vaig acabar de fer unes birres amb els amics. El Tòful i l'Andreu Batllé així com el David Heredia, promotor i un dels més treballadors de la PEF i pels estudiants (claustral per cert) van estar presents també. Els dos ultims com jo amb el Xavier Rambla (cap de titulació de Sociologia) com a apoderats de la Mesa electoral demanant la participació dels estudiants i apuntant el DNI dels estudiants quan volien votar perquè tot fos segons el reglament de la facultat i no hi hagués incidents.

15 de 15. Un ple.
... i una alegria infinita perquè crec que s'ha fet justícia. Fins i tot justícia a nivell personal.

Tota la llista de la coalició de la PEF (i) la EPA. Hem guanyat les eleccions a la Junta de Facultat.
Tots i totes ens hem de sentir orgullosos. Ara, cal que ens posem les piles i totes les reformes es duguin a terme. I cal que en els nostres òrgans de decisió hi participi més gent. La legimitat democràtica de les eleccions la tenim; però la democràcia interna (un plus de legitimitat) cal desenvolupar-la més. Tenim òrgans oberts però falten estudiants, hi faltes tu lector d'aquest bloc de la facultat, tu i el teu company, tu i la teva classe. Participa!

Els resultats de les eleccions.
Com ahir varem fer uns quants de la PEF i la EPA: reconèixer el to constructiu de la Assemblea i exposar que hem de treballar plegats, i que realment ens sap greu que cap d'ells siguin a la Junta de Facultat en el sentit de que alguns son estudiants també actius i sincers. Amb alguns cal treballar conjuntament perquè la unitat estudiantil és el projecte per la facultat i sempre hem estat oberts a això. Recordar que la PEF es va voler dissoldre per muntar amb la Assemblea una assemblea des de zero plural, lo qual va ser rebutjat.

2 comentaris:

Meritxell Ramirez- Olle ha dit...

A mi tampoc no m'agrada que els membres més actius i responsables de la llista de l'Assemblea no hagin sortit escollits. Pero, vaja, tindreu doble responsabilitat ara que teniu majoria absoluta: exercir de poder i a l'hora de contrapoder.

Felicitats!

Joan G. ha dit...

Moltes gràcies.

Jo crec que alguns els és més fàcil viure en el contrapoder perquè no els responsabilitza de res. El deganat ho pot tenir més difícil.