dilluns, 14 de juliol del 2008

Qui no arribarà a la Gran Final d'OT 08?

Virginia a més de cantar, aquest cop ballarà d'allò més bé, gràcies a la ajuda de la Miriam que està tota la estona al seu costat - no com part de la Organització que sembla que vulguin fora a ella i a Chipper (menys part del jurat) - del seu recolzament popular i del seu talent innat. Si no hi ha tongo, i tot surt segons els resultats - només es pot votar 25 cops per dia i telèfon (a l'ajuntament del Pablo, el cregut, regalaven números de telefon per fer trucades) - qui surtirà d'OT 2008, i es quedarà a les portes de la Gran final? El Chipper que és un professional no hauria de ser-hi però tenint en compte que el Pablo es comporta com es comporta, i tampoc canta d'allò més bé, ell tindria que sortir. El Manu una mica desconcertat - i amic de la Viki - no pot sortir degut al seu talent. Però llavors quedaria Chipper en la final. Potser millor així, ja que com a persona és molt millor el Chipper - que s'ha disculpat - que el Pablo - que formava part de la Chucipandi (aquella tropa de creguts, egocèntrics, malcriats, poc professionals, que feien mobbing, no molt bones persones, etc.).

Han de guanyar els bons cantants, les bones persones (i humils) i els que transmeten quelcom diferent a tots i totes les cantants actuals.

Us poso un video del professor de relax que van fer fora del programa. Per explicar-li a Virginia lo del seu recolzament popular, lo qual vaig trobar exagerat.