dimarts, 15 de juliol del 2008

Risto Mejide

Risto Mejide. És un actor guionitzat? Hi ha estones que surten del guió? Tot és un pur muntatge? Realment la Organització d'OT està enfadat amb ell? Ferran Monegual - ja ho vaig exposar fa temps - no ho té gens clar.

Fart del programa (se suposa que ho diu ell convençut tot i que pot ser el seu "personatge") va exposar que "Por qué no nos vamos a casa, damos el premio y acabamos con esta farsa de una vez". Esperem que no hi hagi cap problema. Tipus:"tongo".

Exposa que està fart d'OT, diu que s'aburreix en les gales i que
"Estoy muy harto de este concurso. Estoy harto de tanta tontería, de tanta academia, de tanta prepotencia, de tanta estupidez...". Certament, diu moltes veritats. Quan parla de prepotència parla d'Iván, Sandra, etc. Quan parla d'estupidesa parla d'altres concursants. Quan crítica la Acadèmia ho fa amb raó ja que podria millorar molt tot i que ha millorat molt - en relació a feina, actitud, etc.

"Como sé que eres un tipo humilde y sencillo te voy a decir tu valoración sin miedo a exagerar porque sé que tomarás las palabras en su justa medida". Aquestes paraules (sarcàstiques) anaven dirigides al cregut de Pablo. Realment tot i el seu to, i les seves formes, el fons és ben cert: diu Grans veritats sobre el programa.

La valoració del professional Chipper va ésser:
"Esto no es sólo culpa tuya y tenía que ocurrirte en una academia en la que eres francamente mejor que los profesores. Yo esperaba que como mínimo algunos de ellos aprendiesen algo de ti, cosa que tampoco ha ocurrido".

En un altre post comentaré el seu passat de professional, com Iván que va ser protagonista del musical Hoy no me puedo levantar.

Exposa que la Organització d'OT (la major part) està en contra de la Niña protegida per ell, Viki, i que per tant, vagi en compte perquè ni la música, ni l'elecció de les cançons, ni els companys, ni els professors, etc.; l'ajuden en res, ans al contrari, com va dir fa bastants gales enrere: "la estropean".

Més crítiques del jurat: http://www.20minutos.es/noticia/383198/0/ot/risto/criticas/ i http://www.20minutos.es/especial/234/operacion/triunfo/2008/

1 comentari:

Anònim ha dit...

La Sony está en hores baixes, la Nena Blava, ho arreglará tot....si, creu-t´ho !!! jajajajaja