dimarts, 15 de juliol del 2008

Sandra no serà la protagonista del musical

La nova cantant de Presuntos Implicados - Lorena - serà la protagonista del musical i no pas Sandra (una concursant mal educada d'OT). Tot el show que es va fer quan va sortir Sandra sobre que seria la protagonista del musical era fals, serà la substituta. La causa és que volen atrapar el públic jove, però que la cantant ha de ser algú que ells li hagin fet un càsting - com si Sandra no hagués passat dos castings: el d'OT 2008 i el del propi musical. Podria ser un canvi d'estratègia del musical degut al comportament de Sandra en les últimes gales d'OT 2008 davant les provocacions de Risto Mejide. Per cert, el seu homòleg alemany (Dieter Bohlen) ha fet - amb les seves humiliacions - que la seva cadena (RTL) hagi de pagar 100.000 euros. El defensor del Infant alemany així ho ha declarat. Un dia en els càstings van estar a punt d'arribar a les mans dos del jurat.

Sandra al sortir d'OT va dir que "Virginia había sido la persona que más la había decepcionado porque "la conocía de los castings de Sevilla y cuando entró aquí dio un vuelvo a su personalidad". Por último, la peluquera afirmó que el apoyo de Mejide ha beneficiado a Virginia porque "la gente ha empezado a votarla y creo que va a ganar el concurso"." Lo qual es ben fals, tot i que va ajudar a que part del públic es fixés en la concursant quan molts com jo ja ho havíem fet des del primer dia.

Esther i Tania G van posar per Interviú però ja ho havien fet altres concursants d'OT com Mercedes Durán (OT 2006) - actualment treballa en un programa d'A3 - i Mireia (OT1) - que formava part del grup Formula Abierta.

Per tant, de moment, Sandra és la única que farà alguna cosa més decent.