dilluns, 28 de juliol del 2008

Risto: un gran publicista amb guió, publicitat gratis sortint del guió o realment s'ha posat en contra dels mecanismes d'OT?

Fa setmanes que la seva web està tancada: www.ristomejide.com

Fa setmanes que no se'l veu enlloc.

Fa setmanes que la gent es pregunta: Tot és real o és un guió? O una forma de crear publicitat per un "nou Risto Mejide"? Realment s'ha enfadat de tanta falsedat? Realment tot és un guió en que Telecinco - televisió que ha firmat el manifest on el català queda relegat com a llengua a no protegir - Valemusic i Gestmusic dels germans de la Trinca hi trauran forces diners? O Risto ha sortit del guió tot i que tot és muntatge per benefici propi? O realment s'ha enfadat?

Primer semblava tal com va dir Monegal, el gran crític de televisió de BTV, que o era un gran actor o que tot era real que les crítiques a tot el tinglado d'OT eren certes. En la següent gala ningú sabia si hi hauria pressions dels empresaris que financen el projecte (la carrera discogràfica) i el programa. Va sortir - per contracte - i no va criticar gaire, va ser força suau, tot i que va criticar la mala actitud de la majoria de la resta de companys. Sempre amb la seva especial forma de dir veritats.

En la última gala prometia que ho diria tot, però no va ser així. Fins al final, on va deixar plantat el programa i va dir que possiblement no el tornaríem a veure mai més a OT. Tot això és publicitat per a ell o tot és cert? De moment a molts ja ens pica la curiositat i més veient aquest video on deixa al BBVA sense cap mena de polèmica (no respon quan és compromís de contracte).

Recordo que al principi no m'agradava. Parlava mercantilment de persones i això no m'agrada. Ho deia tot amb males formes i de forma mal educada. Però tot ha de ser políticament correcte? O calen dir grans veritats de tant en tant amb un toc àcid? Evidentment, sense faltar.

Al cap i a la fi el mercat els tractarà com a productes.

I allò que es van treure de la màniga els de Cadena 100 (aquells que volen cançons enganxoses sense veu ni talent musical ni gust musical) es veu que és una forma me´s subtil de fer tongo donant tot el protagonisme i ressò al que no ha guanyat el programa d'OT. De moment, els seus fans estarem alerta.

Va guanyar la que té gust musical i té classe, i no la resta d'envejosos.

Esperem que el mercat no la converteixi en una meuca de cançons enganxoses però de poca veu.

Per cert, la seva afinació no se'n pot dubtar, hi ha un link que ho demostra.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Només fa una setmana que no se'n sap res, home! no exageris...
Per cert hi ha qui diu que està per Asturies, hi ha qui diu que l'han vist a Londres....¿S'haurà desdoblat??

Joan G. ha dit...

Està treballant a l'estat espanyol. Ha sortit a Telecinco però no ha fet declaracions. També la Virgina amb la seva classe i no criticant ningú. Ha cantat un xic malament perquè estava enregollada. Pobreta. Gràcies pel comentari.