dilluns, 9 de febrer del 2009

En qualitat de què vaig anar a la Junta de Facultat

De l'escrit del bloc de la PEF: CANVI DE DEGÀ A LA FACULTAT

"Per altra banda, l'Assemblea no va fer acte de presència a la Junta i no creiem que d'aquesta manera es faci cap bé als estudiants, ans al contrari."

3 comentaris:

Joan Gil Oliveras ha dit...

Jo hi era present.

PEF ha dit...

D'acord. Joan Gil va assistir a la Junta contradient els postulats de l'Assemblea de no assistir-hi.

Joan Gil Oliveras ha dit...

No hi havia cap postulat, vaig preguntar sobre que s'havia de votar perquè disciplina de vot si que tinc però no se'm va contestar, ells no van assistir-hi i jo si. Tan senzill com això.

M'ha arribat aquest comentari al meu espai del patatabrava.com:

manusimarro, fa 7 hores

Hola Joan, m'agradaria saber en qualitat de què vas assisteixes a la Junta de Facultat.

jgo,
En qualitat de persona elegida per unes eleccions a Junta de Facultat per 100 estudiants.

Ah... entenc... ja estan tirant merda sobre mi

Si et refereixes a la meva disciplina de vot és per la candidatura a la qual em vaig presentar: Assemblea d'estudiants. Se suposa que la assemblea no tenia un programa previ per defensar a la facultat (així alguns els és més fàcil fer i desfer); i per tant, en cada assemblea es decideix que es vota i es diu en representació dels estudiants representats en Assemblea (tot i que no sempre s'ha fet així, per exemple, a l'estiu) i per tant jo he de votar segons aquestes premises.

Que consti que no cal que sigui així. La legitimitat democràtica són els meus vots, i més en unes eleccions personalitzades (on votes un número de candidats individuals) com ho són les de junta. I a més, el fet de presentar-me sota el nom d'assemblea (la qual cosa no t'assegura res, perquè aquesta dependrà de qui la conformi durant cada curs), no em va pas ajudar en res a treure'n més o menys vots.

Evidentment se suposa que m'estimo el model assembleari (pregunta pels passadissos qui l'ha defensa't a mort) i que em sembla democràcia interna (legimitat interna legitimitat externa (vots) = perfecció). I que per això he decidit continuar votant (que no opinant, perquè a la junta tothom diu el que li don la gana) com la "assemblea" (="sepeceros"). El problema és que aquesta li és ben igual saber la opinió del nou degà, com ja té prejudicis sobre ell, no cal escoltar-lo; oi? Doncs jo vaig anar a la junta a escoltar la opinió del nou degà. Per sort, hi havia vot en blanc. Gràcies per fer-me la pregunta personalment.

En realitat vaig enviar-li uns quants mails al Marc Navarro (com estic bloquejat a la llista de la CAF i de la Assemblea, encara no sé amb quin putu dret) perquè em digués què pensaven fer amb la junta i quin vot exercirien (vot en blanc o si). No se'm va contestar. M'imagino que per la mateixa raó per la qual no van anar a veure al nou degà. Per continuar dient que la gent se'ls rifa, quan són uns hipòcrites i no s'adonen que la seva vida gira entorn (única i solament) de la política; i que viuen molt millor que tots nosaltres.