dimecres, 11 de febrer del 2009

Volem la REPOSOC!

"Volem la REPOSOC! I ja!" (XD)

Sobretot perquè he escrit un article sobre... no! aquest cop sobre Bolonya no... sobre Hugo Chávez. Que deu ni do també. Per donar una mica d'informació fiable o no (això dependrà de que considereu vosaltres com a font fiable) al debat chavisme si, chavisme amb matissos o chavisme no. Nou chavisme o ex-chavisme. Per donar l'altre visió que es va donar en un article de la primera REPOSOC sobre el chavisme que em va semblar que queia en alguns prejudicis europeus: és una dictadura, etc.; i sobretot que no comprenia com jo entenc i dibuixo la situació a Llatino Amèrica; que és molt diferent d'aquí. I també per veure el pròxim dibuix del Mochi!

Havia de sortir fa temps però l'Adam Majó (conegut de la facultat, estudiant, de la REPOSOC) fa uns dies em va dir que fins després d'exàmens res. Que està tot preparat (maquetat) però que falta imprimir-ho.

Els que treballen amb la REPOSOC, el seu president (Joan Alginet) i l'Adam per donar uns exemples, ho fan de valent però s'ha relantit pel tema ocupacions, exàmens, etc.

Tot això és una excusa per dir que la REPOSOC és una revista plural de la facultat. No es veta cap opinió i això està molt bé. A més, crea debat fora de l'aula.

Us deixo amb una entrevista feta per gent de la ETC als companys de la REPOSOC