dilluns, 30 de juny del 2008

13è post del patatabrava

Fa 1 any
Algú sap el programa específic municipal a hores d'ara?

O no tenen cap programa o projecte especial per cada localitat o a Amanresa som diferents, mirant les webs del partit només he trobat espectes genèriques. Per què els votaré? Per la seua cara bonica?
Pot ésser que no hagin redactat encara els tríptics? Però si els polítics són els primers de fer PRE-campanya?
O potser no tenen un programa concret? O potser ja saben que ho tenen perdut? O potser s'esperen per saber la estrategia de l'"adversari" com al futbol?
Masses preguntes ... Ja teniu clar a qui votareu? (si teniu clar o no, no vull saber pas les preferències)

22 visites |

3 comentaris publicats

Goalkeeper13, fa 1 any [Eliminar comentari]
Mmmm... si. El blanc és molt atractiu icon_biggrin.gif La veritat és que les campanyes electorals no segueixen qui té millor programa polític, afirmar el contrari és purament ingenu. Per tant, si, crec que haurem de votar per la cara bonica. El programa no és important, és important desqüalificar l' adversari per treure més vots. Així funciona aquesta societat. (sóc tot un optimista)
jgo, fa 1 any [Eliminar comentari]
que no creus en la política? icon_cry.gif
Goalkeeper13, fa 1 any [Eliminar comentari]
Definició del terme políticaicon_sad.gif...) En les democràcies, la minoria de persones políticament concienciades contempla la política com el que els mitjans de comunicació presenten en relació a assumptes d' estat, això és, lluita de gladiadors entre polítics oposats en l' àmbit intern i les relacions entre els Estats en l'àmbit internacional.(Bealey, Frank. Diccionario de Ciéncia Política). Que si crec en la política? Evidenment que sí, però no en aquest país. No crec que la política d' aqui (ni en molts països) sigui realment Política. La Política hauria d' estar per sobre dels interessos particulars... això aqui passa? mmm... Una ministra sueca va dimitir per haver-se equivocat al pagar un dinar amb la targeta del ministeri (40€)... això aqui passaria????mmm....