dilluns, 30 de juny del 2008

38è post del patatabrava

Fa 1 any
Història Patatera (2na part, revisada i actualitzada)

El Regne era manat pel senyor Pater, un dèspota que es creia que podria controlar tot el fòrum universitari, abans controlat pel Rei Andreu.

Llavors van sorgir aliats com el AC2, i companys de viatge com el Twi. Pocs dies més tard, van néixer els alter ego, una transformació patològica d'alguns dels personatges d'aquesta fàbula. Va ser quan van créixer la doble cara d'alguns patateros, d'alguns viatgers. Listen to me, Theda Bara, etc.

Alguns es van dedicar a investigar aquest fenòmen que va acabar amb els crits i les ordres del Pater, que ja llavors habia arribat al poder (a la primera posició del rànquing) i volia donar a conèixer la seva potència discursiva.

Tot i això, més tard van néixer Dapress i jgo, els dos no pertanyien a cap espectre (el món fantasmagòric: Gadeamus, Imber de Caelu, el món dels deus: Pater, Oboh, etc.) i més tard s'enfrontarien a causa de la coneguda "maldatpatatera" del primer. El segon però, va acabar usant la mateixa arma, la coneguda "maldatpatatera", en un combat on cadascú es postulava a favor d'un possible guanyador, fins que va arribar l'armistici aparegut per l'enfredament de la tensió i el fi de la "maldatpatatera".

Aleshores, el antisistema (ANARKO) apareixia dintre d'un debat intens sobre l'amor i la política exterior al món governat per Pater. Pater va enmalaltir degut als atacs del seu noble imperi (la qualitat dels missatges baixava), i d' això se'n van aprofitar altres poderosos com Dios i EnZyMe-X. ANARKO va voler trencar els discursos però va arribar el tema sentimental dels amors patateros.
La primavera havia portat al període de la fantasia i l'amor (MARKUS CAT, NIXTA, ETC.), un període de pau que va durar poc. Després de fer debats interesants i de que tot el poble anés a una per desenvolupar certs temes del patatamón... Tomoyo tenia un problema amb la LISTEN TO me (el seu alter ego) que volia solucionar Buddy Ammor reprimit per tota la comunitat per ser un "novato" i un extranger. Tot i això, es va integrar força bé i actulment té un servei de consultes i treballa com a metge.

El vell Oboh continuava deleintant-nos amb les seves històries i escrits savis. I un nen, el Barto, entrava de tant en tant en aquest espai que s'entristia (pocs posts). Llavors van arribar els Jocs de frases, de números (i estupideses mil) que van deleitar a tots els insipids patateros aburrits. Aleshores van arribar els missatges de "com lligar", "si la primavera us posa calents" que preveien un canvi de tumb d'acord amb el nou temps (la època gloriosa dels comentaris i el debat: PxC, la primavera).

Un nou temps amb un jove que s'havia convertit en rebel, el jgo (amb la companyonia del aaaaaaaa i del Bekele) va canviar de postura davant els malvats de la peli (Dapress), éssers que vivien de la sang que treien dels altres (insults). Llavors jgo es va trastornar i va començar a obrir temes nous, s'obrien camins diversos, es recorrien penombres antigues que oboh recomana tancar i s'opinava sobre certs temes als quals Gadeamus certificava la seva opinió que havia de ser atesa pels patatateros.

Gaudeamus volia que el poble anés pel camí correcte però el món patatero necessitava un líder que és va conevertir en un dèspota. Mentrestant Pater no estava present presidint el país, Mélas, Smurfy, Darkworld, l'ANARKO, abans amics i aliats, que havie nformat govern van demanar ordre. NEW NOISE, ex aliat de jgo per un forum general universitari públic, gratuit i lliure es va iniciar en postures conservardores i el poble demanava mà dura contra jgo. L'incomprès jgo es quedava sense aliats . Twi que s'hvia convertit en el jutje (poder judicial) del estat va decidir fer un avotaciñó democràtica sense vot obligatori, amb vot com a dret. El Ritxi, la Theda Bara, la Annusketa, tots s'ho miraven però no votaven.

Mentrestant, altres històries resurgein com els del pollastre que havia passat a l'altre imperi, al món unilocus.
Una llegenda que ens va arrribar de mans de publicistes.

Després d'una curta votació Twi decidia barrar el pas a la llibertat en la patatamón i el jgo es va agafar per la via del radicalisme i va començar a defensar la xarxa lliure. Altres, però anaven més lluny que Twi i demanaven un moderador. Twi, jutje indepedent, va decidir seguir el consell del referèndum i recomanar a jgo que no obrís camins aliens als seguits per tota la comunitat.

Van tornar a resorgir els grups de Fans, i la Tomoyo hi va participar, eren temps de la societat de consum.

Mentrestant Roms lluitava contra jgo i Tallaferro "segava cadenes" (nacionalista) i dividia el poble, etc.

Seguidament arribava un tercer front. Jgo s'havia inmers en múltiples batalles quan en antigues èpoques "sudem del tallaferro, del prepucio", "hay que violar a pater" (en temps on la reialesa estava trontollant) no havia intervingut gens. La última: venia del Rei, del Pater, del governant que havia tornat per posar ordre. Twi, no havia conseguit res. Llavors Pater va demanar que canviés d'actitud com a dos més: Entre Gaudeamus, Jgo y Pardilla, estáis dando más por culo que los putos habitantes de Sodoma AC2, habitant del país va donar suport al Rei ja que volien ordre a un país caòtic degut al jgo, a les guerres del Drapress, etc. Sodoma era una subcomunitat que li va portar molts problemes al president i Rei Pater.
jgo però continuava la batalla fins arribar al punt 41, allà la seva postura es va moderar, i Oboh va explica-li a ell i a altres les peripècies que havien passat per arribar al Benestar actual (nivell dels posts, gent que escriu, etc.) de JOANGIL (jgo)

35 visites |