dilluns, 30 de juny del 2008

42è post

Fa 1 any
Prejudicis sobre l'homínid que estudia a la nostra facultat

Estudiants de Sociologia i Política:

Són una expècie en extinció. Estudien una carrera que mai els donarà fruits pel simple fet que són maçoques. Aquestes carreres venen d'altres de les CCSS i per tant, sortiran (els que hagin aprovat i suportat la pressió) amb una gran mala llet i competència per robar els treballs dels llicenciats d'altres carreres de CCSS perquè la nostra no en té de propies de feines (bé, politòleg i sociòleg).

En definitiva, una espècie en extinció que defensa el seu territori per tal de sobreviure dins d'un món universitari i laboral que no conjuga amb ells.

A Polítiques trobem noies i nois de diferents tipologies:
1. Red Skins i skinnetes.
2. Gent independentista que conjuga molt bé amb la majoria del professorat.
3. "Porreros" o "passius", la majoria. No saben perquè estan/estem allà, l'únic que saben és que hi ha una colla d'examens que han d'aprovar per seguir existint.
4. Els atents. Són una part de cada tipologia, es van turnant, sense contar els incoscients clar està.
5. Els conscienciats amb la causa. Creuen amb la carrera i la possibilitat que els donarà al sortir. A part dels craks hi ha els somiatruites.
6. Els revolucionaris. Sempre volen acció i revolució, és igual que sigui per pintar una paret com per cridar pel passadís...
7. Els inconscients, passen per la classe però ni s'adonen que hi són.

Llavors tenim els professors, tipologies:

1. Els que s'interessen pel tema. 1%. Marxen de vacances ràpidament.
2. Els que sempre troben una excusa per no venir a fer classe. 3%. No són molts ja que sinó se'ls acumula la feina. Gràcies Bolonya!!
3. Els independentistes o d'ERC. La resta. Potser és molt exagerat... però bé sé això. Estan per la causa i sobtilment inciten a votar CUP o ERC.

23 visites |