divendres, 4 de juliol del 2008

- PUBLICITAT PETIC I POI -

La Plataforma PETIC us convida el dilluns, dia 14, a les 6 de la tarda a la primera Assemblea a la UAB - la Assemblea fundacional de la plataforma - on els adherits com a membre actiu o com a col·laboradors/es (espontanis, simpatitzants) podran prendre contacte i consciència del projecte que hem engegat el Consell provisional liderat per Cristòfol Torra (Secretari Gen. Provisional) i per Joan Gil Oliveras (promotor, fundador i President Provisional).

En aquesta Assemblea es crearan i discutiran els Estatuts, s'elegirà el nou Consell Delegat, i es posaran les bases sobre les perspectives de feina (reivindicativa, de difusió, de divulgació, de debat, de lluita) que té la plataforma.

Us hi esperem a tots i a totes. Hi haurà beguda gratis.

PD: En aquesta Assemblea s'aprovarà la adhesió - ja consensuada i decidida prèviament pel Consell Provisional - d'entrar a formar part de UP (Unió de Plataformes) per crear espais de col·laboració que el Promotor de la Plataforma ha anat buscant aquest mig any de gestació del projecte.

Endavant i força!

Per les Vegueries! Per un model territorial equilibrat i sostenible!
En defensa de la terra i en contra d'un model centralitzat;

Adhereix-te a la PETIC, la teva plataforma, la formem entre tots i totes, la vivim entre tots i totes

Per adhesions: jgoflash_1@hotmail.com

La Plataforma POI és un col·lectiu de la ETC que està destinat a ser una eina de debat a la UAB, amb tota la pluralitat possible. No és com la PETIC, que és un organisme de pressió social. Tindrà una revista i és divulgació de les idees, de totes, ja que el seu valor principal és el pluralisme, degut a la conformació dels seus primers membres això es pot comprovar.

Per adhesions: revistauab@live.com
Per a més INFO: www.poiuab.wordpress.com