dilluns, 30 de juny del 2008

39è post del patatabrava

Fa 1 any
Saura

Hi ha un possible boicot de la Dreta, dels mitjans de comunicació, dels okupes que han com són d'esquerres "xò no tant", els estudiants més progressistes que els traten de "biopijos"?

Creieu que ho està fent tan malament el Saura? Que la Consellera Tura hi posaria més ordre?

No ho crec pas, Saura és d'esquerres i precissament per això no ha vulgut ser partícep de les tortures hi ha enviat el video dels ematomes als mitjans, ell el va grabar i el va difondre. Vol tenir la seva consciència d'esquerres impecable i així és. Ben fet, un 10.

Tot i això, els pisos de protecció oficial van molt lents i no s'ha parlat amb els okupes, almenys amb els sectors més moderats que amb alguns espais lúdics públics en tindrien prou i pararien les seves reivindicacions ja que l'oci actualment és tot en mans privades, i això tampoc és bo.

ICV-EUiA-EPM ho van fer bé amb el Milà com a conseller (em guardo algunes crítiques però...). No obstant això, ràpidament el van fer fora (potser perquè era massa crític amb les empreses en el tema del Medi Ambient). Llavors, arriba el sotmetiment d'ICV degut als escassos escons, i les polítiques de callar davant la MAT, el quart cinturó, etc. Propostes que ells tenen la obligació de frenar si l'Esquerra Verda funciona dins de la coalició.

Un dels problemes d'ICV i IU són les relacions amb Los Verdes, European Greens, ERC, etc.; un munt d'acords incompatibles tenin en compte el gran sector espanyolista (votant, els militants són nacionalistes) d'EUiA. Aquest partit s'ha acostat a postures nacionals i ha unit drets socials amb drets nacionals. Una altre cosa, són els joves, la vanguarda de cada partit, els que poden fer de "radicals" tot i que aquest terme és poc incongroent per definir certes ideologies ja que a mi em sembla ser més radical votant a l'actual PP que a les CUP, independentistes amb sectors socialistes revolucionaris (en aquest partit hi ha de tot, fins a "dropos" a "conscienciats").

18 visites |

2 comentaris publicats

Goalkeeper13, fa 1 any
No t' enganyis, el fet que en Saura s'ocupi d' interior en detriment de na Tura és un moviment estratègic del PSC per a desgastar a iniciativa, cosa que els funciona veient els darrers resultats electorals. I el que hagin tret les "tortures", digueume conservador, però dos dels principals ideals que tinc són: 1. Si no haguessin fet res no els haguessin detingut.
2. La llibertat d' un acaba on comença la d' un altre.
Per tant, no és un boicot, es el desprestigi que està suposant per als mossos aquestes difamacions que s' han d' aguantar. Denuncio la "hipocresia" de si ens atraquen queixar-nos perqué no hi han mossos, però si atrapen al qui ens ha robat... que li donguin petonets? Igual que les càrregues policials en les manifestacions... home, si no els fas res, no ha de passar res, ara si els llençes pedres i ampolles, no esperis carícies.
jgo, fa 1 any
Jo crec que la policia està per la seguretat i que la violència en últim terme, no són l'Exèrcit repressor típic de les dictadures oi? icon_mrgreen.gif