dilluns, 30 de juny del 2008

7è, 8è , 9è o 10è post del patatabrava

Fa 1 any
Escriviu al fòrum

Estic al fòrum per tractar temes polítics, i escriviu alguna cosa?

27 visites | 0 comentaris publicats

Fa 1 any
Feu el qüestionari

Entreu a http://www02.quizyourfriends.com/takequiz.php?quizname=070318134720-370387
és un qüestionari fet per mi

15 visites | 0 comentaris publicats

Fa 1 any
Independència o Burgesia?

ERC davant els seccesionistes del seu partit fa una crida als "budells" proclama "jonosq" i ho retira de seguida "no fos cas". No fos cas que els de CiU diguessin que SI.
ERC no era d'esquerres? o és abans nacionalista? depenen que s'estima més està o [...]

15 visites | 7 comentaris publicats

Daska, fa 1 any [Eliminar comentari]
Que son uns venuts tots plegats. Si és que ja sabem qui és el Pare Noel...
Goalkeeper13, fa 1 any [Eliminar comentari]
Jo crec que Esquerra, com tot partit amb ànsia de governar (i que per tant es presenta a les eleccións), el que vol és mantenir-se en el poder. Per a això faran el que calgui, fer una crida als budells com dius, o a la ideologia. A mi m' ha defraudat molt sobre tot en la darrera campanya... Igualment em sembla que ultimament han perdut una mica el nord i no saben orientar-se, com es va veure en la petició de vot al referèndum on l' estructura de partit va fer una mica aigues... El que li cal és seure's amb les bases i discutir a veure quina orientació han d' agafar, si cap a l' esquerra i lluitar amb ICV o cap al centre i lluitar amb el PSC, o limitar el seu nacionalisme i lluitar amb CiU. El que està clar és que Esquerra està en un creuament d' espectres electorals i s' ha de definir per a no haver de lluitar amb tots i així potser debilitar el partit i perdre vots (com va passar a les darreres eleccions)
figueras, fa 1 any [Eliminar comentari]
Un gag de Polònia ho va definir a la perfecció.
Després de les declaracions de calçotada den Vendrell, esquerra va intentar salvar una mica els mobles fen 'formal' la proposta, convençuts que CIU diria que no, però van aguantar i van dir que es podria mirar si treien una part que criticava el pacte mas ZP, cosa q en condicions normals, esquerra hagués fet sense rumiar-s'ho.
Potse això de CIU tb era un farol, i si esquerra hagues dit llavors q si s'haguessin fet enrere, no ho se.
El que em temo es que per una vegada estic d'acord amb el PSC en que sembla una lluita per qui és mes nacionalista.
Jo personalment ja començo a estar-ne tip de que ens prenguin per enzes fent-nos creure tots que ells tenen la raó i, en el cas d'esquerra, que no només volen conservar les cadires i els cotxes oficials.
Només desitjo que el tribunal constitucional es quedi el bunyol d'estatut que ja va sortit fet un nyap de la 1a retallada i la gent se n'adoni que si els d'aquí son dolents, allà encara ho son més.
Salut!
anniii, fa 1 any [Eliminar comentari]
Primer la independència tu. Després, quan la tinguem, ja mirarem d'encarrilar el país cap allà on vulguem.
La puta pega és que CiU no és NACIONALISTA. Santa comèdia...
figueras, fa 1 any [Eliminar comentari]
CIU no és nacionalista, però jo una cosa la tinc clara. Millor dreta catalana que esquerra espanyola.
O com deia Francesc Macià: Ni dretes ni esquerres, Catalunya!
(Que consti que no soc de CIU ni defenso el seu programa...) icon_rolleyes.gif
El q s'hauria de fer es un front comú dels partits catalans (i tots els catalans) i plantar cara al govern.
Cosa que pel moment, sembla lluny d'arribar...
Dani, fa 1 any [Eliminar comentari]
Jo crec que els d’ERC l’han cagat per totes bandes. S’han intentat guanyar els independentistes defraudats amb la conya aquesta del referèndum , posant-se en contra els centralistes (tot i que ja se sap que es anticonstitucional fer un referèndum i farien igual que amb el pla ibarretxe) i per altra banda, quan han vist que la jugada els sortia malament, han dit que era una cosa desmesurada, amb el qual els independentistes s’han vist ofesos. S’ha de ser burro...
Per altra banda, jo qüestionaria que CiU fossin nacionalistes, o almenys que ho siguin més que iniciativa o el propi PSC de vegades, per tant això de fer un front comú amb convergència és simplement pactar amb la dreta rancia catalana, que per molt que digués Macià, són sempre uns putos traïdors i uns malparits. Defensen Catalunya sempre i quant els catalans no posin en perill la seva hegemonia econòmica. Ho van fer amb Primo de Rivera i amb Franco. Només surten a fer de salvapàtries quan veuen que això no els toca les peles.
No sabeu la d’ex alcaldes de poble falangistes de camisa blava que s’amaguen a les llistes d’Unió Democràtica...
Malauradament, s’ha avançat més en l’autogovern de Catalunya en 4 anys de tripartit i un president centralista que en 22 anys de convergència.
Que s’en vagin a cantar el Virolai a Montserrat i facin els seus fills escolanets i que ens deixin en pau!
Per altra banda, l’esquerra real no existeix al parlament. Tot és ple de progres reciclats i multicultis però cap dels partits del parlament es qüestiona el sistema. És tot una merda!
Ara el super bolxevic d’en Joan Saura ens envia els mossos a les manis a hostiar-nos, que ja es el colmo...
I la propia esquerra titlla de degenerats antisistema i violents als que són anticapitalistes...

Que torni el POUM i a les barricades tots! haha
icon_twisted.gif
figueras, fa 1 any [Eliminar comentari]
El que hem avançat en aquests 4 anys de tripartit és relatiu, doncs si s'aprova l'estatut estarem hipotecats a 15 - 20 anys, perquè malgrat el que digui en Mas, daqui 3 - 4 anys no hi podrem fer modificacions.
I sincerament, per quedar-me el nou estatut tant temps prefereixo el del 79 que a efectes pràctics ve a ser el mateix i seguir insistint en aconseguir mes competencies (o si déu vol, totes de cop icon_rolleyes.gif ).
Un pacte ERC - CIU si podria ser factible, ja que si a les generals en ZP necessita CIU i/o ERC per fer majoria el podriem tenir agafat per on fa més mal (ja cadascú veurà on fa més mal), no com el PSC és incapaç de negociar am el PSOE.
Últimamen, per això, cada cop crec menys que els catalans tinguem ganes de fer res.
Tampoc cridessim molt, no fos que els que ens fan boikot i ens diuen polacos s'enfadessin...

Fa 1 any

El professsorat

Jo no tinc "pèls a la llengua" i penso que parlar genèricmment a grans treets sobre el professorat en tots les escoles i cicles formatius i pofessionals és important. Jo crec que la pedagogia dels republicans i republicanes laïcista, lliure, però sobretot, participativa i de qualitat, s'ha fos. També s'ha perdut el professor de "la vella escola" que tant jo defensava. I el proper però que no es deixava enredar, el qual crec que és l'ideal. Peró diss d'aquest conformitat per la vida. Val a dir, i no em cansaré de repetir- ho, que "vivim bé". No obstant això, aquesta conformitat amb tot, aquest no saber dir NO en el qual mi incloeixo, aquest passotisme, etc., no només és exclusiu dels alumnes; el professorat també ÉS PASSOTA. O millor dit, s'hi està reconvertint (a grans trets). A part que falta cooperació entre alumnes, AMPA i professors.
Hi ha de tot però que en penseu vosaltres de tot plegat?

18 visites | 2 comentaris publicats

CriSMaD, fa 1 any [Eliminar comentari]
si estic dacord...els profes no son el q eren...o nosaltres mateixos no som els q eram...
Marineta85, fa 1 any [Eliminar comentari]
A veure, és evident que la societat canvia i el problema que hi ha amb el professorat es que no ha evolucionat en consonància amb aquesta nova societat. Encara es segueixen fent les cutres manualitats per al dia del pare, i igualment per al dia de la mare. I les famílies que són homosexuals? I les que estan separades que tenen un pare aquí i l'altre allà més els padrastres i madrastres i germans i germanastres? I les fitxes que jo feia quan era petita no són pas tan diferents a les que fan els nens d'ara, o la manera en que se'ls ensenya a llegir o escriure. no sé. L'ensenyament s'ha transformat en un acte repetitiu i memorístic perquè sempre s'ha fet el mateix. I no parlem de la inclusió perquè no acabariem mai! ra a les escoles hi han nens immigrants i nens amb discapacitats físiques i/o mentals que abans no hi eren. I com que aquesta "renovació" de l'ensenyament no s'ha fet adequadament, ara no estan atesos com els correspondria. Però qui en te la culpa de tot això? el professorat?, la gent que dissenya els plans d'estudi sense haver posat mai n'hi un peu en un centre escolar?, el govern?, o la societat en general?
Jo estic fent magisteri d'educació física, i de moment la carrera deixa molt que desitjar. Com collons he de ser una bona mestra si la formació que estic rebent està plena de mancances?