dilluns, 30 de juny del 2008

31è post

Fa 1 any
El jovent independentista

El jovent independentista és el que es mou més i més visible és en la nostra societat dels PPCC. No obstant això, m'he fet certes preguntes, moltes i molts d'ells també es relacionen amb el comunisme i les idees marxistes alhora que ho fan amb les de l'alliberament nacional, i per això, demanern Independència i Revolució; alhora.
No obstant, jo crec que estan més per la Independència que per la Revolució feta des del socialisme reformista o des de l'Alliberament nacional.
Jo crec que són més independentistes que comunistes ja que tot i que volen conjugar els dos termes quan es refereixen als dos van més cap a una direcció que cap a una altra, i ERC els usa per l'independentisme i gens per la Revolució o el pas a una societat més socialista, més justa. La CUP també ho fa. El moviment independentista té un sol objectiu i en els moviment juvenils independentistes tot i que tamé hi hagin ecologistes, comunistes, feministes, anarquistes; el que impera és la idea dels PPCC i la Independència.
Això també passa a Manresa que tenim l'AJM.

22 visites |

2 comentaris publicats

rubenoide, fa 1 any [Eliminar comentari]
anarquistas en el movimiento independentista... icon_eek.gif
figueras, fa 1 any [Eliminar comentari]
Jo sempre he cregut en el socialisme (evidentment no en el del PSOE) però és absolutament inviable a Espanya.
En un estat català, no obstant, crec que tindria moltes més possibilitats.
No és aquest el motiu pel qual reivindico l'autodeterminació de Catalunya (les balears i sobretot València ja s'ho faran...), però també hi penso.