dilluns, 30 de juny del 2008

18è post

Fa 1 any
EL 33 i el documental que donarà més a parlar

Mai he entès pq un país tant progressista i ben informat (val a dir que tv3 no està gens malament, ens podem estar ) mai se n'ha parlat prou de Terra Lliure, la organització paramilitar independentista.
Deia pq han estat quatre gats (també), pq com es fa tot a Espanya es deixa passar el temps pq es refredi (tipus guerra civil i Memòria Històrica), pq no es vol recordar pq no crispar més l'ambient, pq Catalunya no es pot permetre caure en el mateix error, etc.
Bé, doncs el documental diuen que RIGORÓS en que hi surten politòlegs, polítics i militants de la banda terrorista (tots els punts de vista o els màxims possibles) el posaran pel 33. Tots sabem la història de Losantos (la COPE) i aquesta organització desarticulada ja fa força anys... però no en sabem gaire més... i estaria bé informar-nos sinó la Hª té buits d'informació, i s'ha d'apendre dels errors x això és la Història no?
Era un tabú a Catalunya, i avui ja s'ha aprlat als matins de TV3.
Euskal Televista també el retransmetra.
Emsembla que es vurà dissabte, diria .......

Un tribunal ja diu que el documental hara de dir terrorisme algún cop i no parammilitar smepre sinó és una distorsió. Encara que tècnicament s'hagi de nomenar paramilitar sinó podriem caure en l'error de dir-li a tot terrorisme, però en tot cas, se'ls pot considerar perfectament terroristes.

Jo estic content que l'independentisme hagi agafat el rumb de la democràcia (tot i q no en donaran un DRET declarat per la ONU) pq el terrorisme a CAT no el volem. S'ha de donar gràcies a tto això a ERC per acabar amb Terra Lliure i criticar potser les tortures que es van fer als presos. Però tbé tant per tant, el que és segur e´s que ara estem MILLOR.

Millor sense aquests terroristes, estem millor sense Terra Lliure.

Catalunya és terra de seny i no d'armes i bandes terroristes. Això és una porcada.

Visca Catalunya!

21 visites |

3 comentaris publicats

figueras, fa 1 any [Eliminar comentari]
S'hauria d'advertir que no fora bo veure aquest documental després de veure el de telemadrid... alguns podriem pensar coses que potser realment no volem...
jgo, fa 1 any [Eliminar comentari]
jejeXD
Markus [CAT], fa 1 any [Eliminar comentari]
Visca Catalunya sí senyor!! i tens raó, no en sabem res de Terra Lliure, jo en vaig conèixer la seva existència fa pocs anys i això que sempre he estat catalanista i independentista i no sabia que hi havia hagut un grup així, la veritat és que no se'n parla...