dilluns, 30 de juny del 2008

27è post

Fa 1 any
L'ensenyament és culpa de tots

Si hi ha fracàs és causa de tots: Pares i mares, professors, alumnes, polítiques educatives, pedagògs, mitjans de comunicació, directores/s, etc.

Com moltes coses la passivitat, la comoditat, i l'acceptació al món en què vivim (amb molta pobresa) tot i que vivim bé, fa que no es millori en res.

La culpa no és tan sols de la política, això és un tòpic, no tot ve i surt d'ella i quan EL POBLE ESTÀ UNIT I ES MANIFESTA ja et dic jo que es mouen "turons i muntanyes", podem canviar el món si volem un món millor, sé que tots tenim problemes i uns més que d'altres però sent estudiants i tenint el coneixement que ens aporten a cada explicaicó ens quedem de braços plegats per les injustícies o "lluitem" (en sentit figurat, res de violència, víctimes i atacs, etc.) i vencerem. Això si, abans haurem de posicionar-nos sabent el què volem perquè actualment això costa de precissar i matissar.

I si ens manifestem fem-ho bé i per causes bones i nobles, per vida millor, per un món millor. "No ens avaltonem a fer brassa on no hi ha troncs per cremar anem on hi ha foc per apagar-lo" (frase meva XD)

No sé, avui la vena reivindicativa... demà potser estaré més alegre i calmat i a tuma vent XD

21 visites |

3 comentaris publicats

lacuadagronoms, fa 1 any [Eliminar comentari]
estic totalment d'acord amb tu!
jgo, fa 1 any [Eliminar comentari]
jeje icon_biggrin.gif
kakita, fa 1 any [Eliminar comentari]
Tienes razón, pero si los políticos (ELEGIDOS POR EL PUEBLO) tienen el poder (QUE NOSOTROS LES HEMOS DADO), porque no construyen un mundo mejor? no es ese su trabajo? Mira, tu crees en política y todo eso, lo cual es totalmente respetable, pero si eres capaz de leer entre líneas, de desenfocar, te darás cuenta de que el sistema de enseñanza no es más que la enseñanza del sistema. A las distintas élites que gobiernan el mundo "desarrollado" ya les va bien que se den estos resultados, su plan es efectivo pues están creando piezas para que el sistema feudal, que aún hoy se mantiene vigente, siga existiendo. No les interesa que hay demasiada gente que piense y razone...