dilluns, 30 de juny del 2008

40è post

Fa 1 any
l'Esquerra i la fidelitat del votant de Dretes

L'Esquerra tradicional d'aquest país es vol reformar, cap a on cap a postures més neoliberals i més retrogrades?

A vere si al final allò de la "crisis de les ideologies" era cert...

Ja n'hi ha prou de social liberalisme? Em passat de social demòcrates a social liberals (al meu entendre) i ara cap on volem anar? Volem com a Madrid una renovavió de cares o d'idees? El partit dels italians de Prodi, Maragall i Bayrou serà més de Centre? Al final serà cert, que la democràcia no pot portar més que a la moderació i a l'estancament d'idees noves o radicals?

Per altra banda em pregunto si és cert, veien els resultats que les Esquerres i les Dretes no han donat solucíó a la immigració i els únics que han parlat de politiques sobre aquest fet han guanyat la batalla de les eleccions (PxC, PP Badalona)?

I per una altra tot i que crec que és un xic tòpic... "les esquerres no perdonen i els votants de Dretes sempre fidels (no varien el número de vots) si"?
Ho dic perquè em sembla indignant que amb els casos de corrupció a Andratx, Terra Mítica, la costa valenciana i les comissions i altres desfalcs ocorreguts i jutjats als dirigents del PP a València tornin a guanyar? Com es menja això, allà on el PSOE ha corromput ha perdut escons, allà on el PP ha corrumput ha guanyat per Majoria absoluta...

I una altra cosa, perquè CiU no està amb l'Europa dels Pobles i està amb un partit liberal. Que l'importa més, el nacionalisme com el PNV i ERC (units a Europa) o els interessos econòmics de la Dreta? No cal contestar, a les proves em remeto XD

21 visites |

5 comentaris publicats

Goalkeeper13, fa 1 any
Com deien en un llibre que ara no recordo, parlant sobre els partits polítics actuals, i la forma d' inspirar a l' electorat: "(...) y al final, como último recurso, el político se inmersa en las cloacas de la política, las ideologías". Crec que ho deixa bastant clar vers al dubte sobre la crisi de les ideologies
jgo, fa 1 any
Per tant no són polítics amb ideologia, llavors perquè han entrar a fer política s'hi l'usaran com a últim recurs, com s'uneixen les diferents reivindicacions?
jgo, fa 1 any
... si no hi ha un mapa comú, un programa, una ideologia que uneixi aquestes demandes d'una societat tan diversa?
Goalkeeper13, fa 1 any
Perque usen la política com un fi, no com un mitjà per a solucionar els problemes de la societat. El que cal es fer un Ctrl+Alt+Supr i reiniciar el sistema polític actual, ja que emmascaren el fi justificant el joc parlamentari com un mitjà.
niña salvaje, fa 1 any
tu creus que el que proposen PP i PxC és una "solució" la immigració? No és més aviat donar forma a una por més o menys abstracte cap a l'altre immigrant?