dilluns, 30 de juny del 2008

32è post

Fa 1 any
La regulació antitabac

La Llei antitabac de ZP és bona, almenys per mi que no sóc fumador asidu, però si passiu.
Tot i això, aquesta nova llei (propi dels governs d'Esquerres regular-ho tot, per anar en contra dels poders econòmics que "feta la llei feta la trampa", per legislar temes actuals, per fer lleis per millorar en progrés social, etc.) no ha acabat de funcionar pel fet de no obligar. No obliga als bars petits a posar el cartell de "Espai sense fum", però clar, treu llibertat (aspecte de Dretes i Esquerres) i el fet d'obligar la nostra societat llibertària i liberal l'entèn com a dictadura...

El que més critico de tot això, i avui es debatirà als matins de TV3 és que hi hagi censura en una pel·lícula pel simple fet que surt un fumador com el bo o l'heroi del film; i que deixin els fumadors com als dolents. Això treu llibertat pel públic, talla el rotllo de la pel·lícula (tot i que no cla exagerar en auquest punt concret), treu llibertat de creació al guionista i/o director, discrimina al fumador, ajuda a donar una visió més dolenta dels que fumen en els infants (tot i que si veuen fumar al seu pare no canviarà gaire la visió per veure pelis encara que influeixin), recorda a temps de la prèvia censura del Movimento Nacional, no deixa que l' Autocontrol (auto censura) faci la seva feina, i em sembla una absurditat. Què en penseu valtros?

20 visites |

2 comentaris publicats

kostOi!, fa 1 any [Eliminar comentari]
que eres pesado anormal, pero bueno, eso no tiene remedio, así que engánchate al tabaco coño.
Absentha, fa 3 mesos [Eliminar comentari]
Jo l'únic que sé és que sóc asmática i no puc entrar en un puto bar a prendre una cervesa amb els meus amics pk tot déu fuma.