dilluns, 30 de juny del 2008

55è post

Fa 12 mesos
Tornarà?

Tornarà a colar el "Truc del PP"?

Això va per tots aquells que voten al PSOE com a "vot útil" i no per estar totalment convençut del que voten.

Jo encara no sé a qui votaré d'aquí mig any a les generals però de ben segur que al PP no.

Ara el PSOE i el sector espanyolista i més proper al PSOE del PSC es dediquen a posar la por, a usar el truc invencible del PSOE a Catalunya, el "Truc del PP".

Si, tots el sabem, es tracta de fer por sobre un "govern pitjor del Partit Popular" per tal de votar PSOE, com a un "mal menor". Degut al sistema electoral, al vot útil, i als vots històrics de PSOE a Catalunya i Andalusia; el PSOE intenta tornar a usar el truc.

A Andalusia havent-los pagat el "deute històric" ja tornen a tenir el vot assegurat, però...

i a Catalunya? després de l'Estatut d'Autonomia? després de adonar-nos que no eren federalistes sinó autonomistes? Què farà el poble de Catalunya? Seguirà votant PSC? Seguirà el "Truc del PP" aconseguint vots a Catalunya?

Jo no dic que ho haguin fet malament o bé, només poso per palès el truc.

Iceta, del sector més catalanista del partit dels socialistes catalans ja ha començat a usar-lo: http://www.iceta.org/blog.htm. Com podreu comprovar té una veu en off on posa la pell de gallina sobre el PP. Home tampoc ho té gaire difícil, ja estem prou escaldats amb les conseqüències del Govern de José Maria Aznar.

També hi ha un altre secotr, el nacionalista català. El dels maragallistes. El que avui ha surtit a Catalunya Radio (Castells, conseller d'Economia) demanant a Zapatero que desplegui ja l'Estatut d'Autonomia.

33 visites |

4 comentaris publicats

figueras, fa 12 mesos [Eliminar comentari]
Si és igual, ja ens agrada que ens menystinguin... Ens donen un estatut retallat que no s'aguanta x enlloc i som els primers en defensar-lo... perquè no hauríem de tornar a votar el PSOE..?
Dani, fa 12 mesos [Eliminar comentari]
El problema, jo sempre dic, no és que el P$O€ no sigui d'esquerres, sino que el PP si que és de dretes de debò. I si amb el PP del Josemari que es plantejava en principi com una alternativa liberal, ja flipàvem, cal pensar que ara el PP ha descobert que ser fatxa obertament, no només ja no està mal vist sino que a més ven. Es un PP que es presenta al costat del clergat més recalcitrant i que comparteix manifestació amb membres de falange i democracia nacional.
Això si, s'em fa impossible votar al P$O€, em resulta indigest, encara no sé què votaré però per mi els partits petits ja són un vot útil, pq no els tinc pas simpatia... estem ben fotuts... icon_sad.gif
jgo, fa 12 mesos [Eliminar comentari]
Tot i això el Partit Socialista no ho ha fet del tot malament però és ben cert que en economia és neo liberal com el què més. icon_mrgreen.gif
figueras, fa 12 mesos [Eliminar comentari]
La política espanyola (i ja ha començat la catalana) ja porta un temps on els partits miren exclusivament pels vots.
A la que el PSOE intenta fer alguna cosa mínimament valenta, el PP salta posant-li la opinió pública en contra (independentment de si la llei és bona o dolenta) i el PSOE x evitar merders que els fessin perdre vots recula ràpidament.
Amb una oposició torracollons i un govern cagat Espanya poc avançarà...
*(que consti que per valent no em refereixo a l'estatut i altres coses similars o el PSOE d'entrada ja no volia donar res)