divendres, 4 de juliol del 2008

57è post - Recordant vells temps -

Fa 12 mesos

Cop d'efecte

El senyor Zapatero és un gran prometedor. Tots sabem la quantitat de promeses que després s'han anat diluint en petites concessions i petites polítiques amb caire esquerrà.
Amb el traspàs a Rodalies passa el mateix. Com diu Maragall "veient els FFCC, no cal esperar tant per traspasar-ho". I és que al final, el que importa, i hauria d'importar és el ciutadà.
Amb els Papers expoliats que actualment romanen a l'Arxiu històric de Salamanca passa el mateix. Ens en donen uns quants i punt.
Però el pitjor és que del que estem parlant no són concessions, sinó justicia.
No els hem d'agrair que ens tornin allò que es nostre, ni que per fi vulguin que vagi bé (degut a la pressió popular) la RENFE, com molts d'altres temes.
Com va dir IU-ICV i ERC, només demanem "lo just" i el "que és nostre", "mentrestant altres demanen ministeris". Referint-se a CiU i especialment, a Duran. El qual pronostico que tindrà Relacions Exteriors. És un polític, que cada cop m'agrada menys, i ja m'entussiasmava poca cosa.
Ja veurem si posant una catalana a Vivenda se solucionarà el tema. Tot i això, el Clos (tot i l'acord a última hora entre Canal 9 i TV3), també és català i ha estat un xic "patata". Perquè siguin catalans ni vol dir que mirin pel país, ni per descomptat que ho facin bé. Espero però que ho facin bé, no tan per la seva trajectoria política com perquè la gent es pugui comprar un pis, o pagar un lloguer. I que sigui, digne.

19 visites |

figueras, fa 12 mesos
El principal problema és que a Catalunya i a Espanya governen els mateixos, i això fa que no se'ls apreti com tocaria (cla que el PSC s'ha trobat fa poc al govern de rebot i tampoc sap com es fa, apart que el PSC català, on havien grans intel·lectuals catalans ha perdut la seva identitat i és una rama del PSOE (P$O€ que en diuen x aqui, tot i que m'ofen això de socialista..)).
Pel que fa al clos... ha estat patata ara i fa ja un temps... com tots els polítics catalans d'aquests darrers anys...
Em sembla que aquí a Sant Cugat tenim un dels pocs polítics que es mereixen el respecte de la gent (Lluis Recoder, el de la majoria absoluta de CIU) i mira q CIU últimament em rebenta...